Szerintetek is jogtalanul húztam fel magam anyósom miatt?
Anyósom nagyon rossz indulatú,kétszínű mások ezt mondják!
Épp költöztük a régi házunkat eladtuk az újat pedig megvettük, addig a sok cuccunkat letettük az ő garázsukba, rengeteg mindenünknek lába kélt, sokáig nem találtam a kislányom drága fülbevalóját, pedig pontosan tudtam mibe tettem és csomagoltam, nem voltak meg a porcelánjaink sem, eltűnt egy nagyon drága étkészletem, evőeszközök kések, kávés csészék, akkor most tegnap ugye jött a mikulás, szerettük volna gyermekeinket meglepni, tavaly vettünk kültéri nagy mászós világítós mikulást, égen földön kerestük, a garázsba is nem volt sehol, tegnap férjem felhívta az anyját nem e látta, ő meg itt van fent nálunk a szekrénybe. Anyósomék az unokáiknak sosem vettek semmit sem, ráadásul nagyon sok cuccunk eltűnt, na én ezt tegnapig bírtam, majd azt mondtam a férjemnek elegem van anyádból, ha én ezt tudom, hogy eltűnik ennyi cuccunk, inkább béreltem volna egy garázst. Azt is mondtam neki én nem tudtam, hogy anyádnak ragad a keze... Itthon a lakásunkból is tűnt el pár dolog miközben csak ő volt itt! Ti mit csinálnátok?
Én is kiakadnék. Ha már az embernek a saját anyósánál/anyjánál, saját CSALÁDJÁNÁL sincs biztonságban a cucca, akkor hol legyen? Ez nonszensz! A mama gyakorlatilag meglopta a saját fiát és unokáit!
Neked semmit nem szabad csinálni, mert elásod magad. Akár igazad van, akár nem. A kedves párodnak kell elővenni az anyukáját! Megmondani, h a gyerek keresi a cuccait, sír érte. Meg h miért ninvs meg ez és ez az étkészlet. Ha nem adja elő, akkor szépen le kell teremtenie az anyját, hogy még is miért nem vigyázott rá, ha nekik volt odaadva megőrzésre?! Meg hogy mi keresni valója volt a cuccaitok között? Miért van összeforgatva? Miért vitte fel a mikulást a szekrénybe? Minek az neki?
Be kell vállalni a veszekedést, mert elharapódzhat a dolog. Én sem engedném többet be a házba. Esetleg felügyelet mellet, a gyerekek miatt.
Nem lehet,hogy a fülbevalót,meg a porcelánokat azért vitték fel a szekrénybe,hogy az értékesebb holmikat nehogy ellopják....akkor miért vallotta be hogy náluk van?
én most nem értem..
Ahogy te kiakadtál, az semmi.
Én megmondanám, hogy ha 3 napon belül nem ad vissza mindent, ami az enyém, akkor a rendőrségen fogom feljelenteni.
Attól, hogy az ő garázsában volt még nincs joga ellopni.
Ja és azt is mondanám, hogy listám van az eltűnt dolgokról, ha maradéktalanul nem érkezik vissza minden azonnal feljelentés.
Persze semmiféle lista nincs, de ezt az anyósnak nem kell tudnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!