Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is jogtalanul...

Szerintetek is jogtalanul húztam fel magam anyósom miatt?

Figyelt kérdés

Anyósom nagyon rossz indulatú,kétszínű mások ezt mondják!

Épp költöztük a régi házunkat eladtuk az újat pedig megvettük, addig a sok cuccunkat letettük az ő garázsukba, rengeteg mindenünknek lába kélt, sokáig nem találtam a kislányom drága fülbevalóját, pedig pontosan tudtam mibe tettem és csomagoltam, nem voltak meg a porcelánjaink sem, eltűnt egy nagyon drága étkészletem, evőeszközök kések, kávés csészék, akkor most tegnap ugye jött a mikulás, szerettük volna gyermekeinket meglepni, tavaly vettünk kültéri nagy mászós világítós mikulást, égen földön kerestük, a garázsba is nem volt sehol, tegnap férjem felhívta az anyját nem e látta, ő meg itt van fent nálunk a szekrénybe. Anyósomék az unokáiknak sosem vettek semmit sem, ráadásul nagyon sok cuccunk eltűnt, na én ezt tegnapig bírtam, majd azt mondtam a férjemnek elegem van anyádból, ha én ezt tudom, hogy eltűnik ennyi cuccunk, inkább béreltem volna egy garázst. Azt is mondtam neki én nem tudtam, hogy anyádnak ragad a keze... Itthon a lakásunkból is tűnt el pár dolog miközben csak ő volt itt! Ti mit csinálnátok?

2012. dec. 6. 09:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Én is kiakadnék. Ha már az embernek a saját anyósánál/anyjánál, saját CSALÁDJÁNÁL sincs biztonságban a cucca, akkor hol legyen? Ez nonszensz! A mama gyakorlatilag meglopta a saját fiát és unokáit!

Neked semmit nem szabad csinálni, mert elásod magad. Akár igazad van, akár nem. A kedves párodnak kell elővenni az anyukáját! Megmondani, h a gyerek keresi a cuccait, sír érte. Meg h miért ninvs meg ez és ez az étkészlet. Ha nem adja elő, akkor szépen le kell teremtenie az anyját, hogy még is miért nem vigyázott rá, ha nekik volt odaadva megőrzésre?! Meg hogy mi keresni valója volt a cuccaitok között? Miért van összeforgatva? Miért vitte fel a mikulást a szekrénybe? Minek az neki?

Be kell vállalni a veszekedést, mert elharapódzhat a dolog. Én sem engedném többet be a házba. Esetleg felügyelet mellet, a gyerekek miatt.

2012. dec. 6. 10:13
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Én azt tenném, hogy ha meglátod valamidet náluk, pl az étkészlet nem pici dolog, előbb-utóbb csak meglátod valahol, akkor kiálts fel: Jé, megvan! De jó, azt hittem elveszett!
2012. dec. 6. 10:15
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Mit csinálnék? A férjemmel együtt összeszednénk az anyósnál lévő saját holmimat,és elvinném haza. És ezután jobban figyelnék, hogy az anyós mihez nyúl.
2012. dec. 6. 10:17
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem lehet,hogy a fülbevalót,meg a porcelánokat azért vitték fel a szekrénybe,hogy az értékesebb holmikat nehogy ellopják....akkor miért vallotta be hogy náluk van?

én most nem értem..

2012. dec. 6. 10:17
 15/22 anonim ***** válasza:
89%
A férjednek kellene számonkérnie. Aztán soha többet ne hagyjatok ott semmit nála.
2012. dec. 6. 10:20
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
Én nem kerülgetném a témát. Átmennék a férjemmel, és az anyjával együtt leülnék és elmondanám, amit gondolok. Kapna egy utolsó esélyt, hogy a lenyúlt dolgainkat szépen előszedje a saját szekrényeiből, majd azzal a lendülettel közölném, hogy én végeztem velük. Sajnos volt/van ilyen rokonom, nem is hagyok nála egy tollat sem. Felháborítónak tartom a magánszféra megszegését, a lopás pedig lopás, családon belül is. Mérhetetlenül kiakadnék, és szerintem jó ideig nem tudnám lenyelni ezt. Nagyon érzékenyen érint a téma, nekem is kellett már innen-onnan összeszednem a személyes dolgaimat más lakásában. Aki átélt ilyet, tudja, milyen érzés, az is, hogy SOHA ebben az életben többet nem vagyok hajlandó elviselni ezt.
2012. dec. 6. 10:21
 17/22 anonim ***** válasza:
86%
Milyen pofátlan, tényleg durva,hogy az ember,már a rokonaira sem bízhat semmit.Én szépen náluk összeszedném a lenyúlt cuccainkat és szedném vissza.Milyen jogon viszi ő el??Szánalmas az ilyen:S
2012. dec. 6. 10:21
 18/22 anonim ***** válasza:
86%

Ahogy te kiakadtál, az semmi.

Én megmondanám, hogy ha 3 napon belül nem ad vissza mindent, ami az enyém, akkor a rendőrségen fogom feljelenteni.

Attól, hogy az ő garázsában volt még nincs joga ellopni.

Ja és azt is mondanám, hogy listám van az eltűnt dolgokról, ha maradéktalanul nem érkezik vissza minden azonnal feljelentés.

Persze semmiféle lista nincs, de ezt az anyósnak nem kell tudnia.

2012. dec. 6. 11:43
 19/22 anonim ***** válasza:
82%
Vagy ha megkérdezi tőletek mit kértek karácsonyra, akkor csak mond meg, hogy semmi mást csak amit az elmúlt időszakban összelopkodott tőletek. Kiváncsi vagyok, hogy mit válaszólna erre :)
2012. dec. 6. 12:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Már egyszer válaszoltam, de most megakadt a szemem a kérdéseden... Ki szerint húztad fel magad jogtalanúl?
2012. dec. 6. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!