Szerintetek is jogtalanul húztam fel magam anyósom miatt?
Anyósom nagyon rossz indulatú,kétszínű mások ezt mondják!
Épp költöztük a régi házunkat eladtuk az újat pedig megvettük, addig a sok cuccunkat letettük az ő garázsukba, rengeteg mindenünknek lába kélt, sokáig nem találtam a kislányom drága fülbevalóját, pedig pontosan tudtam mibe tettem és csomagoltam, nem voltak meg a porcelánjaink sem, eltűnt egy nagyon drága étkészletem, evőeszközök kések, kávés csészék, akkor most tegnap ugye jött a mikulás, szerettük volna gyermekeinket meglepni, tavaly vettünk kültéri nagy mászós világítós mikulást, égen földön kerestük, a garázsba is nem volt sehol, tegnap férjem felhívta az anyját nem e látta, ő meg itt van fent nálunk a szekrénybe. Anyósomék az unokáiknak sosem vettek semmit sem, ráadásul nagyon sok cuccunk eltűnt, na én ezt tegnapig bírtam, majd azt mondtam a férjemnek elegem van anyádból, ha én ezt tudom, hogy eltűnik ennyi cuccunk, inkább béreltem volna egy garázst. Azt is mondtam neki én nem tudtam, hogy anyádnak ragad a keze... Itthon a lakásunkból is tűnt el pár dolog miközben csak ő volt itt! Ti mit csinálnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!