Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan szóltam rá, vagy nem...

Jogosan szóltam rá, vagy nem kellett volna?

Figyelt kérdés

Tegnap egy családi összejövetelen voltunk. A sógorom felajánlotta a férjemnek, hogy ha gondoljunk mehetünk velük a 7 személyes autóval, így eloszlik a benzin is stb. Megbeszéltük, hogy jó persze akkor menjünk. Ő, a felesége(férjem húga) és a 2 gyerekünk.

Az oda út rendben telt.

Viszont haza felé, már sötétedett és közben észre vettem, hogy a telefonját nyomkodja, konkrétan a Messengeren chetel. És szóltam neki, hogy legyen szíves vezetés közben ne a telefont nyomkodni mert itt ül két kisgyerek is, és ne veszélyeztesse az életünket. Majd kiakadt, hogy hát ő mindig szokott egy egy üzenetet írni vezetés közben, és nem lesz semmi. Na kisebb szóváltásba bonyolódtunk, hogy elég egy másodpercre nem oda figyelnie és megvan a baj. A férjem is mondta neki, hogy teljesen igazam van, őt nem érdekli ha egyedül van azt csinál amit akar, de most legalább bírja ki.

Szerintetek jogos volt, hogy szóltam neki, vagy inkább nem kellett volna?

febr. 19. 20:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%

Alapból szerintem más vezetésébe nem dumálunk bele, de mivel ez tényleg nagyon gáz, érthető volt. Még csak nem is szívességből vitt el titeket.

Máskor pedig nem ülnék be mellé.

febr. 19. 20:14
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Jogos, persze. Nem csak titeket veszélyeztetett, hanem a közlekedés többi résztvevőjét is. Egy teherautós két embert gázolt halálra így, pedig kb. 20-szal ment.
febr. 19. 20:16
 3/22 anonim ***** válasza:
96%
Jogos volt. Pont.
febr. 19. 20:31
 4/22 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy először és utoljára ültünk be mellé az autóba.
febr. 19. 20:32
 5/22 anonim ***** válasza:
95%
Leszarom, h illik e más vezetésébe beleszólni. Nem érdekel, ha égeti a benzint, mert nem ismeri az 5. sebességet, de ami engem veszélyeztet, abba igenis beleszólok. Simán leoltok bárkit a telefonozásért. Aki meg annyira idióta, h még csak meg sem érti, h mi ezzel a gond, azzal a jövőben még beszélni se beszélnék, nem hogy beüljek mellé.
febr. 19. 20:36
 6/22 anonim ***** válasza:
97%
Jogos volt. Tényleg ne üljetek be mellé többet, mert az ilyen csak a saját kárán tanul.
febr. 19. 20:39
 7/22 anonim ***** válasza:
97%
Ez nem az a kategória, hogy csak szimplán beleszóltál a vezetésébe, mivel itt konkrétan életeket veszélyeztetett.
febr. 19. 20:44
 8/22 anonim ***** válasza:
96%
jogosan
febr. 19. 20:49
 9/22 anonim ***** válasza:
8%
Üsd verd abból majd ért
febr. 19. 20:51
 10/22 anonim ***** válasza:
95%
Persze, hogy jogos. Én távolsági buszsofőrnek is szóltam ilyen miatt. Az exem meg szégyenkezett (miattam).
febr. 19. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!