Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan szóltam rá, vagy nem...

Jogosan szóltam rá, vagy nem kellett volna?

Figyelt kérdés

Tegnap egy családi összejövetelen voltunk. A sógorom felajánlotta a férjemnek, hogy ha gondoljunk mehetünk velük a 7 személyes autóval, így eloszlik a benzin is stb. Megbeszéltük, hogy jó persze akkor menjünk. Ő, a felesége(férjem húga) és a 2 gyerekünk.

Az oda út rendben telt.

Viszont haza felé, már sötétedett és közben észre vettem, hogy a telefonját nyomkodja, konkrétan a Messengeren chetel. És szóltam neki, hogy legyen szíves vezetés közben ne a telefont nyomkodni mert itt ül két kisgyerek is, és ne veszélyeztesse az életünket. Majd kiakadt, hogy hát ő mindig szokott egy egy üzenetet írni vezetés közben, és nem lesz semmi. Na kisebb szóváltásba bonyolódtunk, hogy elég egy másodpercre nem oda figyelnie és megvan a baj. A férjem is mondta neki, hogy teljesen igazam van, őt nem érdekli ha egyedül van azt csinál amit akar, de most legalább bírja ki.

Szerintetek jogos volt, hogy szóltam neki, vagy inkább nem kellett volna?

febr. 19. 20:12
1 2 3
 11/22 Darius- ***** válasza:
0%
Egyenes útszakaszon elmegy. Nem írtad le a lényeget, hogy hány üzenetet írt. Amúgy ki kell venni a kezéből ilyenkor a telefont vagy kiszállni, ha folytatja.
febr. 19. 21:15
 12/22 A kérdező kommentje:

A kezében volt a telefon és chetelt. Írta az üzenetet, várta a választ és így tovább.

Szerintem egyenes útszakaszon se megy el, mert bármikor jöhet szembe másik autós aki előz, vagy kijönnek elé.

Sajnos ilyen helyzetben a lakóhelyüktől 50 km-re nem opció, hogy kipattanok a kocsiból.

febr. 19. 21:23
 13/22 Darius- ***** válasza:
88%
13- Akkor így neked van igazad, szerintem
febr. 19. 21:32
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos.

Kellemetlen szitu mert rá voltatok utalva, sőt rokon is, de akkor is jogos. Az ilyen idióták miatt történnek a balesetek...

febr. 19. 22:07
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Jogos, ez nem is kérdés.

SOHA nem ülnék be mellé innentől.

febr. 19. 22:47
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Jogos volt. Felelőtlenség, amit művel.
febr. 20. 01:05
 17/22 anonim ***** válasza:
6%
Bár nem értek egyet az írogatással, az se jobb, hogy te elvonod a figyelmét...
febr. 20. 10:57
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan, ez már nem a "hülyeséget csinálok, de semmi komoly" kategória.
febr. 20. 12:10
 19/22 anonim ***** válasza:
19%
Felőlem lepontozhattok, de aki nekiáll balhézni a sofőrrel vezetés közben, az ne háborogjon. Ez pont annyira nem kell, mnt az üzengetés.
febr. 20. 12:13
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem balhéztam, rá szóltam. Majd ő felháborodott, hogy mindig szokott írogatni.
febr. 20. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!