Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Másnak is rosszul esne?

Másnak is rosszul esne?

Figyelt kérdés

Sógornöm, meg anyum összeveszett egyik rokonunkkal sógornőm miatt, anyum sógornőm mellett állt ki, ezért összevesztek, én nem élek otthon, de anyu elmesélte , én is rá írtam a rokonomra ,de én anyumat védtem megy hogy Ö ezt nem érdemelte volna tőle, és ez így nem rokonság! Törölt engem is és mindenkit a családból!

Ez kb.1 évvel ezelőtt történt , anyumék közben kibékültek vele, de engem nem jelölt vissza!

Teljesen hülyének érzem magam, én kiállok anyumért ök meg közben kibékültek és összejárnak, ök jóba lettek , en meg hülyén érzem magam ,hogy bele avatkoztam abba amibe nem kellett volna, de anyumért tettem!

Kicsit rosszul esik.

Jogosan?

2024. jan. 2. 23:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
87%
Anyádék kibékültek, gondolom bocsánatot is kértek egymástól. Lehet elkerülte a figyelmem, de nem láttam, hogy írtad volna, hogy te bocsánatot kértél volna a rokontól. Közöd nem volt a vitához, beleszóltál és igen, tanulópénz, de ha zavar, hogy a szaros fészbukon nem jelölt vissza, akkor talán illene neked kellene/kellett volna tenned a békességért, nem csak elvárni, hogy mindent elfelejtsen, amit rázúdítottál haragodban.
2024. jan. 3. 11:52
 22/26 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ne foglalkozz vele. Találkoztok egyáltalán, összefuttok családi eseményeken? Én biztos nem idegesíteném magam, de ez én vagyok, amúgy sem érdekelnek a rokonok.
2024. jan. 3. 11:55
 23/26 anonim ***** válasza:
39%

18.

A sunyi anyja biztatta!

2024. jan. 3. 11:57
 24/26 anonim ***** válasza:
24%

Kit a tökömet érdekel, hogy ki mit csinál. Ne foglalkozz vele, ezzel minősíti magát.

Ez egy jó példa volt arra, hogy csak magadra számíthatsz az életben.

2024. jan. 3. 11:58
 25/26 anonim ***** válasza:
68%

Mint anyosom.

Sogornommel (a lanya) ugrottam ossze, erre nekiall jajveszekelni, meg engem teritgetni, hogy en lapozzak es lepjek tul rajta es felejtsem el. Ki a franc kerte meg, hogy belepofazzon? Semmi koze hozza. Nem az o vitaja. Mindenki maradjon ki mas csetepatejabol. Annak idejen mikor anyam es az o sogornoje vesztek ossze, mi se szoltunk bele mert az o dolguk, nem ereztem kozleskenyszert.

2024. jan. 3. 12:35
 26/26 anonim ***** válasza:
68%

Értetlenül viselkedtél, amikor beleszoltál más vitájába, és bejelölni a fb-on bocsánatkérés helyett, még mindig az. Nem a rokon fog lépni feléd.

Bár ne haragudj, de anyád se viselkedett érett felnőttként, először hagyja, hogy beleállj az ő hülyeségebe, aztán sz@rban hagy téged. Erről vele kéne beszélned utána a rokonnal rendezni.

2024. jan. 3. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!