Másnak is rosszul esne?
Sógornöm, meg anyum összeveszett egyik rokonunkkal sógornőm miatt, anyum sógornőm mellett állt ki, ezért összevesztek, én nem élek otthon, de anyu elmesélte , én is rá írtam a rokonomra ,de én anyumat védtem megy hogy Ö ezt nem érdemelte volna tőle, és ez így nem rokonság! Törölt engem is és mindenkit a családból!
Ez kb.1 évvel ezelőtt történt , anyumék közben kibékültek vele, de engem nem jelölt vissza!
Teljesen hülyének érzem magam, én kiállok anyumért ök meg közben kibékültek és összejárnak, ök jóba lettek , en meg hülyén érzem magam ,hogy bele avatkoztam abba amibe nem kellett volna, de anyumért tettem!
Kicsit rosszul esik.
Jogosan?
Teljesen mindegy hogy történt. Bár anyad helyében én biztos nem engedtem volna a gyerekemet beleállni egy háborúba,amihez semmi köze, azért ott is van baj.
A rokont engedd el, ő is így gondolja.
Ha bánt, akkor anyuddal beszelj, de.szemelyesen es igy mondd el, ahogy erzed, gondolod. Ahogy itt is leirtad.
Es megkerheted,hogy talan beszeljen errol a rokonaval es ovatosan kerdezze meg, hogy mk is a szitu.
"Anyumrol is írt nekem , de nem mondtam anyunak, mert nem akartam szart keverni, hidz ez a része nem érdekel!"
Pedig kellett volna, mert így te maradtál a szarban.
Anyád is jó nagy kígyó...
Uszít, aztán jópofizik a rokonnal.
Nem biztos, hogy ezért nem jelölt vissza. Ha anyukáddal kibékült, akkor valószínűleg már rád sem haragszik. Egyszerűen csak nem gondolt rá, hogy újra be kéne jelölnie.
Legközelebb, ha anyukád találkozik vele, te is menj el vele és beszéljétek meg. Béküljetek ki, ha bánt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!