Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A kötelező karácsonyi pofalesé...

A kötelező karácsonyi pofalesést hogy lehet túlélni? Nálatok is lesz?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs választás, anyós nekem szegezte a kérdést, hogy 25 vagy 26.? Páromra hagytam a választást. Mivel vacsora lesz a munka miatt így talán a fürdetésre lehet fogni hogy húzzunk hazafelé. 🤣 Nálatok is lesz kötelező pofalesés? Hogy élitek túl?

2023. dec. 8. 16:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%

" miatt így talán a fürdetésre lehet fogni hogy húzzunk hazafelé."

Az anyós a párod édesanyja.

Majd gondolj arra, hogy az a gyerek, akit rohansz haza fürdetni, is így fog vélekedni rólad, ha felnő. Eszem megáll, milyen emberek nőnek fel!

2023. dec. 9. 00:04
 22/27 anonim ***** válasza:
63%

"Nálatok is lesz kötelező pofalesés? Hogy élitek túl?"

Nem, minket szeretettel látnak ebédre, mi pedig örömmel találkozunk szüleimmel (feleségem szülei már nem élnek).

Ui.:

Nem csak utálkozva lehet élni. Bántottak a párod szülei, kérdező? Vagy csak a "kötelező" anyós-utálat beszél belőled? Gondolom nő vagy, előbb-utóbb gyereked is lesz és nagy eséllyel egyszer te is anyós leszel. Van esélyed, hogy egyszer visszakapd az élettől ezt az utálkozást.

2023. dec. 9. 02:47
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nehezemre esne menni, nem mennék, és kész. Nem vagyok közvetlen viszonyban anyósékkal, de ennyit ki szoktam bírni.

Ha nem akarsz, ne menj!

2023. dec. 9. 13:42
 24/27 anonim ***** válasza:
92%
Nálam a család nem pofalesés és túlélés. Talán ezért könnyebb...
2023. dec. 9. 14:06
 25/27 anonim ***** válasza:
81%
Nem szoktunk, egyszerűen így lett bevezetve, férjemmel és a gyerekünkkel vagyunk itthon 24-25-26-án.
2023. dec. 9. 17:32
 26/27 anonim ***** válasza:
78%

Milyen jó dolog kifogásnak gyártani a gyereket :D

Egyébként nálunk ott a 3 éves unoka, így mindenki vele foglalkozik. szinte csak ki kell várni, hogy vége legyen az ilyen rendezvényeknek és kész. Legalábbis idén erre számítok, így azért könnyebb

2023. dec. 9. 18:52
 27/27 anonim ***** válasza:
81%
Lesz.De ez az utolsó,és nem azért mert anyósomékat nem szeretem,hanem mert a tavalyi karácsony,és az előtte lévő két hetes látogatásaik során tett róla hogy megutáljam a karácsonyt,a folyamatos jajgatása,hogy ő milyen beteg,és az hogy a családomon kívül őket is körbe kell ugrálni,plussz viseljem el a csípős gúnyos megjegyzéseit,én ebből nem kérek.Mindennek van egy határa,év végére egy nagyon kicsit pihenhetnénk a férjemmel,gyerekeinkkel,de nem,mert jönnek,előtte sütni főzni napokig,mert náluk minimum 5féle étel van ami minden karácsonykor hagyomány,stb...
2023. dec. 11. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!