Van akivel úgy érzed könnyebb lett volna az életed ha meghalt volna?
Figyelt kérdés
tudom kegyetlen. mindent elkövetek majd,hogy a gyerekeim ne gondolják könnyebb lenne az élet nélkülem. az anyám 20 éve gyötör,adósságot is csinált nekem,és még így is ő kiabált mindig,meg pénzzel jön,pedig holtan többet érne. a háza árából kifizetném az adósságot amit amugy is ő okozott. ő is örökölte a házat mert egyke. gyerekkoromat is megkeserítette néha. csak most gondoltam vissza az életemre milyen nyugott életünk lett volna párommal is nélküle. sokszor sírtam ez nekem is fáj. anyósom szintúgy ha 10 évvel hamarabb hal meg,akkor a férjem testvéreivel jól éreztük volna magunkat,ehelyett sokat veszekedtek,mert állandóan bekavart.kuzinomnak 3 fia van,nekem 2. mikor a felesége nem volt ott olyan bulis hangulat volt a fiúkkal mint még soha. de mindig ott van, tiszta feszült mindenért szól,ha közeledik,lefagy a hangulata mindenkinek ( igen a 3 fiú anyja). ne haragudjatok ha kegyetlennek tűnök,én csak elgondoltam milyen nyugott életünk lett volna mindenkivel. ez nem arról szól,hogy az öregek már nem kellenek,a mamáink csodásak voltak és lazák. nektek van olyan ember aki ha meghalt volna más életed lenne?2023. nov. 28. 05:59
11/20 anonim válasza:
Hát azért ez az iromány rólad is sokat elmond, akkor is ha anyád bolond. Nem, nem kívànom senki halálát és nem nézem mennyit költök a szüleimre és mennyit örökölnék… dolgoznod kellene magadon!
12/20 anonim válasza:
Anyád, anyosod és a sogornod halálát kívánod, mert úgy "könnyebb lenne az élet"
Szerintem ha már ennyi emberrel bajod van, akkor veled van a baj.
13/20 anonim válasza:
Ennyi erővel nekik is könnyebb lenne, ha te haltál volna meg előbb.
14/20 anonim válasza:
Hajaj, kettő is. Hiába szakítottam meg a közeli rokonokkal a kapcsolatot, az első 18 évemet traumák sorozatában éltem le, beláthatatlan lelki károkat okozva nekem. Sokkal jobban jártam volna, ha nincsenek.
15/20 anonim válasza:
Sokaknál vannak ilyenek, csak ez is tabutéma. Alkoholista szülők, agresszív szülők, sok ember életében előfordulnak. De te felsoroltál három embert, akikkel szerencsére nem ilyen nagy gondok vannak. Most az hogy valakivel nem lehet jót bulizni, vagy pletykás szarkavaró, az nem akkora probléma.
16/20 anonim válasza:
Szimplán meg kell vele szakítani minden kapcsolatot.
17/20 anonim válasza:
Mostohaanyám.
Mindegy, nem kívánom a halálát, mert attól nekem nem lesz jobb, de apámnak biztosan rosszabb, mert szereti őt.
Nem tartom vele a kapcsolatot, mert tönkrevágott érzemlileg, lelkileg. Attól éljen, nekem nyolc.
18/20 anonim válasza:
igazából így nem
de örültem volna ha nem születnek meg a tesóim vagy max 1 de nem három...
így a sor végére kerültem mint nagy rám nem kell figyelni meg a többi ...
19/20 A kérdező kommentje:
kell a fenének az örökség tudtam,hogy ráharaptok. azért emeltem ki,hogy ő emlegeti a pénzt.na mindegy. sajna nem opció ,hogy megszakítom a kapcsolatot,ha a többi családtagot is látni akarom,akkor muszály. csak látom,hogy mások is boldogok lennének nélküle. mint aki itt említette a mamáját. jól mondjátok tabu,aki ezt nem tudja megérteni,annak nincs ilyen problémája . szerencsés.
2023. nov. 28. 17:04
20/20 anonim válasza:
Sohasem kívántam senki halálát! Akivel nem akartam a kapcsolatot, azzal nem beszéltem, nem vettem fel e telefont, vagy nem engedtem be a lakásba. De a halálát nem kívánnám soha senkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!