Pofàtlan rokon?

Figyelt kérdés
Sziasztok unokatesomnak szereztem itt Debrecenben àllàst, rég òta otthon volt és nem dolgozott. Felvette velem a kapcsolatot és segìtséget kért.(Megsajnàltuk) Nem ismertem annyira de ùgy voltam vele beteszem a munkahelyemre, sikerült de 2 hét alatt kitették, mert nagyon sok probléma volt vele ténylegesen. Azòta nem szàll le ròlam folyamatosan sziveségekkel bombàz, albérletet nem keres, ùj munkàt "keres" de mivel Nyíregyházi olyan melòt keres ami mellé van olcsò albérlet is. Nyilvàn ilyen nem nagyon van. Minden szabadnapomon viszem ide oda pròbàlom intézni a sajàt dolgom és segìteni neki is de màr elegem van belőle mindent csak elvàr és màr a férjemnek is elege van belőle a lànyaink egyenesen a falra màsznak tőle. Mondtam neki keressen bérleményt, majd àllàst( van pénze most örökölt) de nagyon furcsa fazon. Nem tudom szépen leépìteni. Félek, hogy megkérdi nàlunk lakhat a e egy darabig, a férjem tuti kiakadna meg nem szeretném én sem. Mit tennétek a helyemben? Küldtem neki lakàst, àllàslehetőségeket, a boltba heti szinten viszi a férjem. Csak segìtrni akartunk rajta, de teljesen belemàszott az életünkbe. Nektek volt hasonlò rokonotok?Hogy sikerült leépìtenetek? Borzalmasan érzem magam elérte, hogy az egész csalàdunknak lelkiismeret furdalàsa legyen ha nem segìtünk, elegem van. heti szinten hivogat, valami apròsàggal.

2023. nov. 23. 12:42
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Mi újság Kérdező? Hozzátok költözött már az unokatesó?
jan. 13. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!