Pofàtlan rokon?
Egyszer volt hasonló élményem. Nálam lakott I., miután a vőlegénye kidobta. Ez ment két hétig. Evett, ivott, lakott nálam, ez ment 2 hétig, aztán kiraktuk. Azóta 1x láttam, akkor azt mondta, Budapesten lakik, csak épp akkor a tesóját meg a szüleit jött látogatni (akivel akkor, amikor az esete volt, szintén összeveszett, szóval nem teljes a kép.)
Akkor már nem ajánlottam neki semmit, csak egy angolos (How are you? Fine, thanks. Hogy vagy? Kösz jól. (persze egyáltalán nem úgy festett)) udvariassági beszélgetést folytattunk, majd továbbálltunk én is, ő is (szerencsére ő is épp sietett, látszott, hogy neki is vagy kínos, vagy alkalmatlan a hosszas dumcsizás). Azóta se láttam, sőt, hírét se hallottam.
Azóta már máshol is lakom.
Mégis mi vagy te, csodatévő? Hogy szerzel neki dolgokat? Pofátlan, igen.
Egyszerűen nem érsz rá ezentúl, cipelni meg pláne nem.
Leépíteni azonnal. Ignorálni.
Azért szívja a véreteket, mert látja, hogy lehet.
Először is, szereztél neki munkát, de elbénázta. Ott volt a lehetősége, hogy bizonyítson, de elszúrta. Hány lehetőséget akar, hány munkát szerezz neki? Hányszor hagyod, hogy beégessen? Egy ilyen alkalom után tudod mikor foglalkoznék vele meg égetném magam. Ott volt a lehetösége.
Most majd valószínűleg az lesz, hogy meg fog haragudni, meg ö lesz a szegény szerencsétlen akin senki nem segít, még ti sem :D. Ne dőljetek be neki.
Felnőtt ember, oldja meg, találjon megoldást, írtad, hogy van pénze mert örökölt, akkor vegyen ki egy akármit, aztán lehet munkát keresni. Ha megint bebukja, legalább magát égeti, és nem téged/titeket.
Ja, és be ne engedd a lakásotokba, be ne fogadd, mert az életben nem teszitek ki onnan, ott fog élösködni, eltartatja magát, etethetitek itathatjátok, kerülgethetitek az örökkévalóságig. Tönkre tudja ám egy ilyen tenni a családi életeteket, csak szólok.
Igen, van hasonló rokonom. Nem velem csinálta ezt meg, de végignéztem a történetet. Vagy tíz munkát szerzett neki az, akire rászállt, mindenhonnan kivágták, vagy ö hagyta ott a munkahelyet (nem szépen, kellemetlen helyzetet okozva annak aki benyomta a munkahelyre, ja és nem szégyellte magát). A végén persze ö volt az áldozat, hazudott, manipulatív volt, kifogásokat keresett melyik munka miért nem volt jó a számára. Mai napig nem dolgozik, hanem megtalált egy másik szerencsétlent és most azon élösködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!