Van olyan akitől elfordultak a rokonai? Nincs senkije? Kegyetlen rossz.
Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 08:15
11/15 anonim válasza:
Inkább egy pár amire szükséged lenne.
12/15 anonim válasza:
még egy pár mellett is kegyetlen ha elfordul tőled mindenki más.
13/15 anonim válasza:
Persze, hogy van, nem olyan ritka dolog ez. Le is írtad az okát. A hozzájuk hasonlóan sikeresekkel közös az érdekük, és értékrendjük. Ha úgy tetszik más csapatban játszanak, ebben egy szegény rokonra nincs szükség. Itt az a kérdés, hogy az ilyen rokonok után miért vágyódsz. Mert nincs más? Már hogyne lenne, csak még nem találtad meg. Keress egy társat, alapíts családot, őket meg felejtsd el.
14/15 A kérdező kommentje:
Igazad van. Csak fáj most, mert én forditva nem tennék ilyet. Voltam én is jobb helyzetbe.
2023. nov. 9. 18:52
15/15 anonim válasza:
Kb. a fél család és még bővíteném szívem szerint a kört, lehet fogom is, idővel. Ugyanis az én esetemben én váltam le a mérgező családi kapcsolatokról és minden egyes leválás után jobban éreztem magam. Nem fecsérelek időt olyan emberekre, akik nem érdemlik meg, függetlenül attól, hogy családtag-e az illető vagy sem. Igazából irreleváns, mivel ezek kapott dolgok(emberek), nem mi választottuk őket magunk köré.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!