Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van olyan akitől elfordultak...

Van olyan akitől elfordultak a rokonai? Nincs senkije? Kegyetlen rossz.

Figyelt kérdés

2023. nov. 8. 08:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Inkább egy pár amire szükséged lenne.
2023. nov. 8. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
még egy pár mellett is kegyetlen ha elfordul tőled mindenki más.
2023. nov. 9. 14:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van, nem olyan ritka dolog ez. Le is írtad az okát. A hozzájuk hasonlóan sikeresekkel közös az érdekük, és értékrendjük. Ha úgy tetszik más csapatban játszanak, ebben egy szegény rokonra nincs szükség. Itt az a kérdés, hogy az ilyen rokonok után miért vágyódsz. Mert nincs más? Már hogyne lenne, csak még nem találtad meg. Keress egy társat, alapíts családot, őket meg felejtsd el.
2023. nov. 9. 16:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Igazad van. Csak fáj most, mert én forditva nem tennék ilyet. Voltam én is jobb helyzetbe.
2023. nov. 9. 18:52
 15/15 anonim ***** válasza:
77%
Kb. a fél család és még bővíteném szívem szerint a kört, lehet fogom is, idővel. Ugyanis az én esetemben én váltam le a mérgező családi kapcsolatokról és minden egyes leválás után jobban éreztem magam. Nem fecsérelek időt olyan emberekre, akik nem érdemlik meg, függetlenül attól, hogy családtag-e az illető vagy sem. Igazából irreleváns, mivel ezek kapott dolgok(emberek), nem mi választottuk őket magunk köré.
2023. nov. 11. 06:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!