Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek ha nem fizeti ki a...

Mit tegyek ha nem fizeti ki a nénikém a netflixet amit közösen fizetünk elvileg?

Figyelt kérdés

Kb 2 éve kitalálta hogy nekem úgy is van netflixem, és mi lenne ha megadnám neki a jelszót, váltanánk a legdrágább csomagra és közösen fizetnénk be mert úgy úgyis annyi lenne mint a sima előfizetés . Az én kártyámról megy minden, az első évben mindig utalta 2-3havonta a részét , azóta egy fillért sem utal, és minden random embernek megadja a jelszót, folyamatosan kapom az e-mailt hogy innen onnan be jelentkeznek, meg már az összes unokatesomnak is megadta..

Már többször Is próbáltam utalni rá hogy megemlítettem hogy milyen drága lett mostanában a Netflix, ő meg csak szépen bólogat mintha ő is fizetné,meg mondta hogy jaj ne is mondjam neki minden úgy megdrágult mostanában ..

2023. nov. 4. 21:10
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
80%

Kedves kérdező, így nem lehet élni, ahogy te élsz. Nagyon sajnálom, hogy nincs melletted egy normális család, akintámogat és megtanított volna tisztelni a saját határaidat és ki is állni magadért.

A szomorú az, hogy te még ezért a családért agódsz, hogy megsértődnek.

Ez pszichoterápia. Súlyosan károsodott a mentalitasod.

2023. nov. 5. 08:29
 32/33 babyboom567 ***** válasza:
90%

-szia Ica néni!

-szia Tibikém!

-Emlékszel, megbeszéltük, hogy fizeted a netfilx felét,ezért emeltünk csomagot.Kérlek utald át egy összegben azt az 6-7-8-10 hónap elmaradt részt,és 2 hónapot előre,eddig tudtam nélkülözni, de most jön a karácsony/elromlott a mosógép/elromlott a kocsi/fogorvoshoz kell mennem/blbablablastbstbstb

-jaj, Tibikén az most nem fog menni,mert tudod minden drága lett.

-sajnálom Ica néni,de remélem megérted, hogy akkor én megszüntetem a netflixet,sajnos nem tudom tovább fizetni

-hebegés habogás

DE,én nem tudom mekkora összegről beszélünk,ha ilyen havi 2000 forint körüli, akkor csinálhatnád úgy hogy pl kérsz valami házimunkát(nem élesbe),hanem hívogatnád,hogy ezt kellene megcsinálni/vasalni/ablakot mosni/Vagy heti 1x hoznál tőle főtt kaját/ennél nála,vagy valami hasonló,és máris jobban jártál,és a béke is megmarad.Ha ezeket különben is megkapod,és így is nehezedre esik kifizetni, akkor titkold el,hogy van netflixed,és válts kisebb csomagra.

2023. nov. 5. 09:25
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyem a szívedet, kis szerencsecsomag! 😂

Megsértődne a nénikéd? Aztán ki nem szarja le? Téged baromira átvert. Hiányozna neked egy átverős, élősködő nagynéni? Ha igen, akkor azzzz gáááz. 😄

2023. nov. 5. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!