Mit tegyek ha nem fizeti ki a nénikém a netflixet amit közösen fizetünk elvileg?
Kb 2 éve kitalálta hogy nekem úgy is van netflixem, és mi lenne ha megadnám neki a jelszót, váltanánk a legdrágább csomagra és közösen fizetnénk be mert úgy úgyis annyi lenne mint a sima előfizetés . Az én kártyámról megy minden, az első évben mindig utalta 2-3havonta a részét , azóta egy fillért sem utal, és minden random embernek megadja a jelszót, folyamatosan kapom az e-mailt hogy innen onnan be jelentkeznek, meg már az összes unokatesomnak is megadta..
Már többször Is próbáltam utalni rá hogy megemlítettem hogy milyen drága lett mostanában a Netflix, ő meg csak szépen bólogat mintha ő is fizetné,meg mondta hogy jaj ne is mondjam neki minden úgy megdrágult mostanában ..
Kedves kérdező, így nem lehet élni, ahogy te élsz. Nagyon sajnálom, hogy nincs melletted egy normális család, akintámogat és megtanított volna tisztelni a saját határaidat és ki is állni magadért.
A szomorú az, hogy te még ezért a családért agódsz, hogy megsértődnek.
Ez pszichoterápia. Súlyosan károsodott a mentalitasod.
-szia Ica néni!
-szia Tibikém!
-Emlékszel, megbeszéltük, hogy fizeted a netfilx felét,ezért emeltünk csomagot.Kérlek utald át egy összegben azt az 6-7-8-10 hónap elmaradt részt,és 2 hónapot előre,eddig tudtam nélkülözni, de most jön a karácsony/elromlott a mosógép/elromlott a kocsi/fogorvoshoz kell mennem/blbablablastbstbstb
-jaj, Tibikén az most nem fog menni,mert tudod minden drága lett.
-sajnálom Ica néni,de remélem megérted, hogy akkor én megszüntetem a netflixet,sajnos nem tudom tovább fizetni
-hebegés habogás
DE,én nem tudom mekkora összegről beszélünk,ha ilyen havi 2000 forint körüli, akkor csinálhatnád úgy hogy pl kérsz valami házimunkát(nem élesbe),hanem hívogatnád,hogy ezt kellene megcsinálni/vasalni/ablakot mosni/Vagy heti 1x hoznál tőle főtt kaját/ennél nála,vagy valami hasonló,és máris jobban jártál,és a béke is megmarad.Ha ezeket különben is megkapod,és így is nehezedre esik kifizetni, akkor titkold el,hogy van netflixed,és válts kisebb csomagra.
Egyem a szívedet, kis szerencsecsomag! 😂
Megsértődne a nénikéd? Aztán ki nem szarja le? Téged baromira átvert. Hiányozna neked egy átverős, élősködő nagynéni? Ha igen, akkor azzzz gáááz. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!