Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek ha nem fizeti ki a...

Mit tegyek ha nem fizeti ki a nénikém a netflixet amit közösen fizetünk elvileg?

Figyelt kérdés

Kb 2 éve kitalálta hogy nekem úgy is van netflixem, és mi lenne ha megadnám neki a jelszót, váltanánk a legdrágább csomagra és közösen fizetnénk be mert úgy úgyis annyi lenne mint a sima előfizetés . Az én kártyámról megy minden, az első évben mindig utalta 2-3havonta a részét , azóta egy fillért sem utal, és minden random embernek megadja a jelszót, folyamatosan kapom az e-mailt hogy innen onnan be jelentkeznek, meg már az összes unokatesomnak is megadta..

Már többször Is próbáltam utalni rá hogy megemlítettem hogy milyen drága lett mostanában a Netflix, ő meg csak szépen bólogat mintha ő is fizetné,meg mondta hogy jaj ne is mondjam neki minden úgy megdrágult mostanában ..

2023. nov. 4. 21:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
97%

"Csak az a gond hogy nem akarom hogy konfliktus legyen ebből, szerintem megsértődne"

Akkor nyugodtan fizess helyette, meg használja más is. Izgalmas email értesítő olvasást kívánok!

2023. nov. 4. 21:59
 12/33 anonim ***** válasza:
97%

Most balek akarsz lenni továbbra is, hátha megsértődik?

Miért nem változtatod meg a jelszót és kész?

Majd megadod neki újra, ha rendezte a tartozását. Mivel utalt, ezért gyönyörű kimutatást tudsz csinálni róla mennyivel tartozik

2023. nov. 4. 22:05
 13/33 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Szerintem meg neked kell eldöntened, hogy fizeted-e helyette, meg ki tudja hány ember helyett a netflix elöfizetést, vagy nem. Amennyiben ez neked nem teher, akkor fized.

Egyébként én személy szerint csinálnék egy új saját fiókot saját elöfizuval, ezzel meg csináljon amit szeretne és adja meg annak akinek akarja.

2023. nov. 4. 22:08
 14/33 anonim ***** válasza:
98%

Nem akarsz konfliktust? Ne legyél már madár, az Isten áldjon meg. Változtass jelszót, aztán ha kérdezi, hogy mi történt, mondd el neki nyugodtan, hogy nem erről volt szó, te csöngeted az előfizetést, te döntöd el, ki fér hozzá.

Nem értelek, komolyan. A nénikéd gond nélkül, pofátlanul átver és kihasznál, és te nem akarsz konfliktust?

2023. nov. 4. 22:13
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha "elvileg" fizeti, akkor használni is "elvileg" lehet.
2023. nov. 4. 22:18
 16/33 anonim ***** válasza:
93%
Ha a premiumot hasznaljatok az 4500/ho. Fejenkent 2250, ezt szorozd be annyi honappal amennyivel elmaradt. Inseges idokben ez is penz. Az en tarcambol hianyozna.
2023. nov. 4. 22:23
 17/33 anonim ***** válasza:
96%
De akkor mi tökömnek raktad fel a kérdést,ha nem mersz kiállni magadért? Ja meg van! Megsértődtél,mert ő használhatja ingyen,ráadásul többed magával. És mi lesz,ha ő megsértődik,mert neked van igazad? Gondoljodj már légyszíves! Őt talán érdekli a te lelkivilágod? Ugye hogy nem?
2023. nov. 4. 22:25
 18/33 anonim ***** válasza:
94%
Miért lenne konfliktus? Elmondod neki hogy mostanában észrevetted hogy nem utalja a netflix árát, szeretnéd ha elutalná ahogy megállapodtatok.Ha ennyin megsértődik akkor ez legyen a legnagyobb gondja az életben..Ha meg megsértődik akkor az az ő szegényi bizonyítványa.Válts csomagot, vagy jelszót..hidd el nem tud majd belépni..
2023. nov. 4. 22:31
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Én simán megmondanám, hogy látom, hány embernek adta nég meg, úgyhogy akkor a rájuk eső pénzt is utalja, ha nem tetszik, akkor meg megkérdezném, miért gondolja, hogy nekem ez így jó buli. Azért csinálja ezt veled, mert tudja, hogy hagyod, és játssza a hülyét mintha csak elfelejtett volna fizetni. Ha megsértődik, sértődj vissza.
2023. nov. 4. 22:32
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Csomag és jelszocsere
2023. nov. 4. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!