Mit tegyek ha nem fizeti ki a nénikém a netflixet amit közösen fizetünk elvileg?
Kb 2 éve kitalálta hogy nekem úgy is van netflixem, és mi lenne ha megadnám neki a jelszót, váltanánk a legdrágább csomagra és közösen fizetnénk be mert úgy úgyis annyi lenne mint a sima előfizetés . Az én kártyámról megy minden, az első évben mindig utalta 2-3havonta a részét , azóta egy fillért sem utal, és minden random embernek megadja a jelszót, folyamatosan kapom az e-mailt hogy innen onnan be jelentkeznek, meg már az összes unokatesomnak is megadta..
Már többször Is próbáltam utalni rá hogy megemlítettem hogy milyen drága lett mostanában a Netflix, ő meg csak szépen bólogat mintha ő is fizetné,meg mondta hogy jaj ne is mondjam neki minden úgy megdrágult mostanában ..
"Csak az a gond hogy nem akarom hogy konfliktus legyen ebből, szerintem megsértődne"
Akkor nyugodtan fizess helyette, meg használja más is. Izgalmas email értesítő olvasást kívánok!
Most balek akarsz lenni továbbra is, hátha megsértődik?
Miért nem változtatod meg a jelszót és kész?
Majd megadod neki újra, ha rendezte a tartozását. Mivel utalt, ezért gyönyörű kimutatást tudsz csinálni róla mennyivel tartozik
Szerintem meg neked kell eldöntened, hogy fizeted-e helyette, meg ki tudja hány ember helyett a netflix elöfizetést, vagy nem. Amennyiben ez neked nem teher, akkor fized.
Egyébként én személy szerint csinálnék egy új saját fiókot saját elöfizuval, ezzel meg csináljon amit szeretne és adja meg annak akinek akarja.
Nem akarsz konfliktust? Ne legyél már madár, az Isten áldjon meg. Változtass jelszót, aztán ha kérdezi, hogy mi történt, mondd el neki nyugodtan, hogy nem erről volt szó, te csöngeted az előfizetést, te döntöd el, ki fér hozzá.
Nem értelek, komolyan. A nénikéd gond nélkül, pofátlanul átver és kihasznál, és te nem akarsz konfliktust?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!