Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A párom Amerikai rokonai...

Bobin kérdése:

A párom Amerikai rokonai mikor hazalátogatnak és hoznak neki ajándékot, póló stb és a gyermekeknek is póló ilyesmit és amúgy nagyon gazdagok, nekem még soha egy tábla csokit nem hoztak.Nem kérek ajándékot!!! Csak maga a gesztus. Én vagyok érzékeny?

Figyelt kérdés

2023. okt. 25. 07:15
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
6%
Felnőtt vagy... azért ezen kiakadni felesleges.
2023. okt. 25. 08:22
 12/37 anonim ***** válasza:
83%
De ezek szerint a férjed családjában ez a megszokott, ez nem a rokonok hülyesége.
2023. okt. 25. 08:36
 13/37 A kérdező kommentje:

Hát a magyarországon élő rokonokkal nincs ilyen baj. Szeretettel veszünk egymásnak ajaándékot.

-Igazad van, felnőtt vagyok csak szerettem volna tudni, ki hogy érzi látja a helyzetet.

2023. okt. 25. 08:39
 14/37 anonim ***** válasza:
89%

Ha csak a gyerekeknek hoznak, akkor nem fura. Sok helyen szokás, hogy csak a gyerekeknek ajándékoznak.

Ha mindenkinek, felnőtteknek is, csak egyedül neked nem, akkor fura.

2023. okt. 25. 08:41
 15/37 anonim ***** válasza:
86%

Minden család más, ha náluk az a szokás, hogy csak a vérszerinti rokonnak adnak ajándékot akkor azzal nem sok mindent lehet kezdeni. Esetleg azt tudod, hogy a többi vérszerinti rokon párjának adnak vagy nekik sem?

Nálunk fura lenne az ilyen helyzet, mi szoktunk adni, még ha csak egy kis jelképes dolgot is

2023. okt. 25. 08:46
 16/37 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem is fura.

Amúgy jártatok már ti is náluk látogatóba?

2023. okt. 25. 09:26
 17/37 anonim ***** válasza:
24%
Érthető, hogy rosszul esik, de tényleg lehet, hogy náluk az a szokás, hogy nem vérszerinti rokon nem kap ajándékot.
2023. okt. 25. 09:48
 18/37 A kérdező kommentje:

A többi rokon aki nem vérszerinti, vagy hoznak vagy nem nekik!Én is kérdeztem!

- A férjem volt már náluk de még megismerkedésünk előtt. A hölgy még gyerek volt. Ők szoktak jönni minden évben 1-2 alkalommal.

2023. okt. 25. 10:12
 19/37 anonim ***** válasza:
12%
Teljesen egyértelmű. Utálnak téged. Sajnálom.
2023. okt. 25. 11:14
 20/37 A kérdező kommentje:
Ha utál akkor miért beszélget órákig velem? Miért nem az unokatestvérével beszélget? Nem én beszélek! Felváltva érdeklődünk egymás iránt.
2023. okt. 25. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!