A párom Amerikai rokonai mikor hazalátogatnak és hoznak neki ajándékot, póló stb és a gyermekeknek is póló ilyesmit és amúgy nagyon gazdagok, nekem még soha egy tábla csokit nem hoztak.Nem kérek ajándékot!!! Csak maga a gesztus. Én vagyok érzékeny?
Hát a magyarországon élő rokonokkal nincs ilyen baj. Szeretettel veszünk egymásnak ajaándékot.
-Igazad van, felnőtt vagyok csak szerettem volna tudni, ki hogy érzi látja a helyzetet.
Ha csak a gyerekeknek hoznak, akkor nem fura. Sok helyen szokás, hogy csak a gyerekeknek ajándékoznak.
Ha mindenkinek, felnőtteknek is, csak egyedül neked nem, akkor fura.
Minden család más, ha náluk az a szokás, hogy csak a vérszerinti rokonnak adnak ajándékot akkor azzal nem sok mindent lehet kezdeni. Esetleg azt tudod, hogy a többi vérszerinti rokon párjának adnak vagy nekik sem?
Nálunk fura lenne az ilyen helyzet, mi szoktunk adni, még ha csak egy kis jelképes dolgot is
Szerintem is fura.
Amúgy jártatok már ti is náluk látogatóba?
A többi rokon aki nem vérszerinti, vagy hoznak vagy nem nekik!Én is kérdeztem!
- A férjem volt már náluk de még megismerkedésünk előtt. A hölgy még gyerek volt. Ők szoktak jönni minden évben 1-2 alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!