Ez szerintetek normális viselkedés így? Ti így tennétek?
Figyelt kérdés
A sógorom 7 éve jött össze a feleségével, akinek akkor volt egy 2 éves gyereke.
A mi gyerekünk akkor született, mikor ők össze jöttek kb.
Lényegében rá 1-2 évre, anyósom ugyanúgy megrendezi a gyerek születésnapját mint a vérszerinti unokájáét. Karácsonyra is látszólag ugyanolyan értékű vagy még nagyobb értékű ajándékot kap, vagy ruhából ugyan olyat kaptak míg kissebb volt.
Nem tudom, nekem azért ez olyan fura, hogy ugyanúgy viselkedik vele mint az igazi unokájával. A kislány is mamának hívja anyósom. Vagy ez a normális? Ti tudnátok ugyanúgy viselkedni a vérszerinti unokátokkal és azzal aki nem?
2023. okt. 11. 18:14
1/44 anonim válasza:
Rosszindulatú, elmebeteg ember vagy. Szégyelld magad.
2/44 anonim válasza:
Nem feltétlen belőled kell kipottyannia, hogy szeresse, kötődjön hozzá és unokaként tekintsen rá.
3/44 anonim válasza:
Őszinte leszek, még ha le is pontoztok: azt hiszem én nem tudnék.
4/44 anonim válasza:
Igen, én tudnék. Kérdező, gondolj bele, hogy hasonló esetben neked hogy esne, ha az új párod családja nem fogadná/szeretné a te gyereked csak a vérszerintieket?
6/44 anonim válasza:
Nagyapám második felesége a saját unokájaként bánt velünk, akik az első feleségének az unokái voltunk. Neki ment ez.
7/44 anonim válasza:
Nagyon rendes ember anyósod. Veled ellentétben.
8/44 anonim válasza:
Lehet, hogy nem vérszerinti, de akkor is az unokája. Az lenne fura ha másképp kezelné őket. Ne legyél rosszindulatú, a gyerek nem tehet arról, hogy nem vérszerinti, kegyetlen lenne kirekeszteni a családból
9/44 anonim válasza:
Remélem a válaszokból leszűrted, hogy ki a nem normális.
10/44 anonim válasza:
Ez neked miért fáj? A te gyereked elől veszi el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!