Volt már úgy, hogy szégyenkeztél részeg rokonod viselkedése miatt?
Nem.
Apámon kívül szinte mindenki alkoholista a családban, de zugivók.
Ebben nőttem fel. Apám masszív alkoholista egy 400fős faluban (ahol mindenki ismert mindenkit)
Irtó megalázó volt!
Volt h egyedül voltam otthon (olyan 12 lehettem) és csengettek h vigyem haza fatert mert az utca végén hentereg az árokban.
En igen...konkrétan a kereszténység férje ha nálunk van állandóan a piát keresi a házban. Nem adunk neki alkoholt mert volt már elvonón is emiatt és egyszer már tönkre ment a házasságuk emiatt de valamiért még mindig együtt vannak csak külön élnek....
Nem tudjuk már hova rejtsuk el a sort és a rövidet.
A pincébe is megtalálja ha éppen senki nem figyel rá és irdatlan pia szaga van a palinak. Már nem jönnek annyiszor , vagy a pali nélkül jön de még mindig együtt vannak... kellemetlen volt az egész.
Akinek a családjában van, vagy valaha volt alkoholista, annak szerintem kivétel nélkül mindnek volt ilyen arcpirító esete.
Akinek nem volt, annak meg persze valószínűleg sosem.
Apám miatt többször is.
De például legutóbb nem kellett az utcára se kimenni. A kertbe elkezdett undorítóan beszélni, üvöltözni. Miközben szomszédba kint kertipartit tartottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!