Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Volt már úgy, hogy szégyenkezt...

Volt már úgy, hogy szégyenkeztél részeg rokonod viselkedése miatt?

Figyelt kérdés
Családi rendezvényen, vagy csak kint az utcán pl.
2022. aug. 24. 17:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Apám strandon berúgott, rengeteget ivott, meleg is volt, aztán elkezdte a számára unszimpatikus embereket felkérdezni, cigit kéregetni poénból. Ha iszik c típusúvá válik xd
2022. aug. 24. 20:01
 12/17 anonim ***** válasza:
25%
Engem egyszer meghívtak egy családi ünnepségre, elég sokan ott voltak, kb 30-an, távoli rokonok ilyenek. Megkérdezte mamám élettársa, hogy merre van egy bizonyos hely (nem itt laknak), megmondtam neki hogy ha érdekli megkérdezi mástól, majd hallottam, hogy mormogva mondta , hogy "mekkora bunkó", akkor megfordultam és beleálltam. Szerencsére megtudtuk oldani, azt ment tovább minden rendesen.
2022. aug. 24. 20:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Az ő szegénységi bizonyítványa, engem aztán nem érdekel.

Egyébként is szinte minden kapcsolatot megszakítottam velük, szóval még annyira sem.

2022. aug. 25. 07:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon, a többségük viszont józanon is vállalhatatlanul viselkedik.
2022. aug. 25. 08:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Például mikor az apám részegen átment balhézni a férjem családjához, mert kitalálta, hogy a férjem tiszteletlen volt vele. Bizonygatta, hogy teljesen józan, ott fújkálta a (megbuherált) alkoholszondáját bizonyítékként. Aztán apósom előkerítette a sajátjukat (az alkalmazottaival néha megfújatja, mert volt már ilyen gond korábban), nyilván kiderült az igazság, de szonda se kellett volna hozzá. Borzalmas volt átélni.
2022. aug. 25. 12:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem
2022. aug. 28. 02:22
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Apai nagyszüleim öngyilkosok lettek, és vannak aluliskolázott, végtelenül egyszerű emberek, akik kihozták apámat full tudatlanul hibásnak, mert faluról városba költöztünk, és biztos ezért lettek.

Anyám már előre behergelte magát, hogy be fognak szólni nekik a temetésen, meg veszekedés, verekedés lesz, és bevett pár szem nyugtatót, amiről sikeresen elfelejtkezett és ráivott. Mi a temetés alatt Anyám testvérénél voltunk. Bejött anyám, hogy de jó buliba volt (temetesen), stb. Kimászott az ablakon, előtte összehányta a házat, magára húzta a 10 éves unokatesóm nadrágját ami szétrepedt rajta. Nagyon gáz volt.

2023. febr. 17. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!