Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Beszélnétek azzal a rokonnal,...

Beszélnétek azzal a rokonnal, aki “külföldre szakadt” és ha hazajön, csak szidja Magyarországot?

Figyelt kérdés
Mondjuk tisztességes munkája van, de irritáló a stílusa.
2023. szept. 1. 08:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
87%
Havi 1500 eurót itthon is megkereshetsz, sokan keresnek jóvak többet normális munkával, de ebből nem lehet kiskirályként élni.
2023. szept. 2. 08:11
 52/61 anonim ***** válasza:
76%

Jaj, ez a fajta kötelességmánia nálunk is megvan.

Én vagyok a szr, mert nem maradok otthon, mi lesz apámmal idős korára, mi lesz a kerttel, stb.? Ezek NEM az én problémáim, már bocs.

Nekem otthon nem volt normális melóm, éhbérért dolgoztam diplomásként, szóval még szép, hogy leléptem.

Nagyon nem mindegy, hogy hó végén félre tudom tenni a fizetésem harmadát, vagy nem eszek három napig, mert már nincs miből - és igen, ennyivel többet keresek ugyanazzal a szakmával.

De szmét vagyok, mert nem gondolok a családomra. Ja, nem áldozom be magam értük - hát, nem, és nem véletlenül járok haza évente 1x. Mivel nincs kedvem állandóan az érzelmi zsarolásukat hallgatni (mondjuk nem érdekel különösebben).

2023. szept. 2. 11:06
 53/61 anonim ***** válasza:
59%

Nejemmel összesen átszámolva kb.havi 6000Eur-t keresünk itthon alkalmazottként.Mindketten szegény családból származunk,mindent saját erőből értünk el.

Szóval itthon is lehet boldogulni,csak tanulni kell,törekedni,megtalálni az utunkat,nem szerencsétlenkedni meg incelkedni.

Bármikor kimehetnék külföldre dolgozni,kapva kapnának a mu kámért,de már nem érdekel.

Jó itthon.Ha nem is kiskirályként,de ebből vígan megélünk,félreteszünk.

2023. szept. 2. 11:51
 54/61 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Minek?
2023. szept. 2. 13:29
 55/61 anonim ***** válasza:
80%

Én szóba se állnék az ilyennel.

Megtehetném, hogy külföldre megyek, ámde nem teszem. Van tisztességes munkám, a barátaimat imádom, őket semmi pénzért el nem cserélném. Szerencsés vagyok, hogy velük lehetek. 😊

Aki meg csak cirkuszolni tud hazajönni, annak tényleg szar élete van odakint külföldön.

2023. szept. 2. 16:44
 56/61 anonim ***** válasza:
62%
#53 na persze, a kormány ott szopat és húz le, ahol tud akár munkavállaló vagy, akár vállalkozó (akkor aztán főleg).
2023. szept. 2. 16:46
 57/61 anonim ***** válasza:
78%

53 vagyok

Ez biztos így van,nem akarok belemenni,de közterhek mindenhol vannak.És nem vagyok Fidesz szavazó sem.Sokmindennel egyetértek,sokmindennel nem.

Én imádom a munkámat,sikeres vagyok benne,minden nap lelkesen megyek dolgozni(igazából az egyik hobbim a munkám😀)elismernek,jól meg is fizetnek.Nejem szintúgy.

2023. szept. 3. 10:00
 58/61 anonim ***** válasza:
85%

Nem az a baj ha valakinek ez a véleménye, mert ez tény hogy így van, hanem az mikor másról se tud beszélni, más témálya sincs. Apám is ilyen sajnos, ismerem nagyon. Semmi más témálya nincs csak a politika. És érdekes mert ha valaki fideszpárti akkor ő a nagy ellenzéki, ha valaki valamelyik ellenzékpárti akkor ő a hős fideszes aki minden ellenzékit kardélrehány.

Nem az a baj ha valaki kimegy és jobban él. Hanem mikor beleáll a másikba és kb lenézi mert nem lép le. Az a legnagyobb baj hogy az ilyen embereknek más témályuk sincs, nem lehet elbeszélgetni velük semmiről. Hiába hozol fel nekik témákat, autók, filmek/sorozatok vagy más hobbi, mindig oda jukadnak ki hogy miért nem lépsz le mert külföldön mennyivel jobb.

2023. szept. 3. 15:01
 59/61 anonim ***** válasza:
100%
+1 És azért ebbe nagyon hamar belelehet unni.
2023. szept. 3. 15:02
 60/61 anonim ***** válasza:
74%
Miért ne beszélnék? Ha nem velem undok akkor semmi akadálya a beszélgetésnek.
2023. szept. 3. 15:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!