Beszélnétek azzal a rokonnal, aki “külföldre szakadt” és ha hazajön, csak szidja Magyarországot?
Az országot a nép teszi tönkre, hogy nem változtat, csak várja a változást.
Ellenzéki vagyok egyébként, nem fideszes. De ez, ami az országban, családokban folyik, az elbaszott gondolkodás, sokkal messzebbre vezethető vissza, még Orbán meg sem született.
És teljesen jogos, hogy itthagyjuk az országot. De nem a politika miatt. Csak van mire fogni. Mert változás akkor lesz, ha változtatunk.
Hát így tényleg jobb lenne, ha hallgatnál. A stressz után, amit végigcsináltak bedobod a pénzt és filozofálsz.
Vannak igazságok amik igazak maradnak attól, hogy bizonyos helyzetben jóérzésű ember nem jön elő velük.
Most kb olyan ez, mintha direkt kigúnyolnád őket azzal, hogy neked mennyivel jobb.
Nem a saját burkomban élek. Ha a munkám megengedné a home officet és építetthetnék egy házat a szülővárosom legdrágább részén és lenne pénzem a gyerekemnek magániskolára és magántanárra, minden évben járnánk nyaralni a tengerentúlra, akkor sem jönnék.
Itthon sosem tudnék olyan lehetőségeket teremteni, mint kint. Egészen egyszerűen azért, mert Magyarországnak nincs pénze a Nyugati életszínvonalra. Most ezzel próbálkoznak hitelfelvétellel, ami be fog dőlni előbb-utóbb.
De miért kell hallgatnom ha irritáló a stílusa? Esetleg mégse jött be neki úgy, és azzal bizonygatja, hogy engem aláz?
Azt tapasztaltam, hogy aki tényleg szépen halad külföldön, az megtalálja azt a számára kedves részt az itthonból, ami neki jó: szép természet, jó kaja, rokonsággal töltött idő, bármi.
Aki meg azért jön, hogy fanyalogjon,és közli hogy ott minden egy rakás kaka, az szerintem kint egy igen átlagos szinten van, vagy az alatt, és csak méregeti a dolgokat, hogy magát igazolja.
Amúgy érdekes, nekem a tök proli rokonom szidja Magyarországot, de észjátszósan. Közben Németországban gyárban végez olyan munkát, hogy az alja német sem csinálná meg. És már 6 éve, mert még fejlődni sem tudott.
A szintén külföldön, világcégnél dolgozó mérnök testvére (15 éve van kint), ő érdekes, nem szidja Magyarországot, és nem játssza az agyát, amikor hazajön látogatóba.
26# Na végre itt a lényeg. LMBTQSTB jogok eltörlése. Ez nyomós érv. Ha ezen múlik a brutális infláció a háborús helyzet, az, hogy Magyarország gyakorlatilag összeszerelő üzem lett szinte gazdasági gyarmat szinten, ha ezen múlik, hogy családok nem tudnak mégélni, akkor elfogadom.
Felsorolásod leglényegtelenebb és leg közhely szajkózósabb eleme a QVA LMBTQ jogok emlegetese. Jah és jogállamiság is.....
Veled én se állnék szóba, jobb neked kint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!