Beszélnétek azzal a rokonnal, aki “külföldre
szakadt” és ha hazajön, csak szidja Magyarországot?
Attól még, hogy igaza van lehetne tapintatos is, mert ezzel csak azt sugallja, hogy ő mekkora király odakint, ti meg itt senyvedtek. Ez a fajta ember szokta telefosni mindenki falát a nyaralásról készült fotókkal.
2023. szept. 1. 12:45
16 ev kulfold utan most majusban voltunk eloszor magyarban. Mondtak nekem, nem kell am keszpenznek venni, amit mindenhonnan osszeolvasok. A sajat szemunkkel lattuk, hogy semmi, se semmi nem igaz abbol, amit a balliberalis media osszehazudik. De hallottunk olyat is, hogy egesz jo ott az elet, ha nyugati fizetesed van es nem foglalkozol a politikaval. Osszessegeben veve nagyon jo volt, jobb, mint amit ot hagytunk, sokkal. Idonkent majd meg visszalatogatunk.
2023. szept. 1. 14:29
43/61 A kérdező kommentje:
Havi 1500 euroból kiskirályként élnék itthon.
De mint mondtam, itt 20-25 év múlva (tehát mire a gyerekem egyetemista lesz) cudar világ lesz, ami elõl nem lehet elbújni. Nincs tanár az iskolában, az oktatás lezüllik. Más kérdés, hogy ki lesz a következõ miniszterelnök: egy opportunists, aki szemellenzõt rak elénk és hitelekbõl tartjuk fent a Nyugati színvonalat vagy egy korrekt, de kemény politikus, aki a hitelvisszafizetés érdekében szankciókat fog bevezetni.
A másik kérdés, hogy feketebárányok vagyunk az EUban. Nem vagyok UK, hogy fent tudnánk maradni nélkülük.
Kihez szoktál "hazajárni"? És miért jössz? Szeretet nincs köztetek, veszekedni meg minek?
2023. szept. 1. 14:42
És akihez jössz, te is meg szoktad hívni hozzád?
2023. szept. 1. 14:42
Kerdezo, #42 voltam. A UK-bol. A Brexit nem kicsit vagott haza mindent, nem veletlenul akar a Labour visszamenni, igaz, ahhoz kell meg 2 ev. Ha egyaltalan. Azt mondjak, mar nem leave-esek. Szoval politika, ugyebar, koszos dolog a vilagon mindenhol. De, ami vitathatatlan kulonbseg, meg mindig es meg igy is: az emberek uralkodo mentalitasa. Az nem mindegy. Ezert mondom, hiaba volt jo magyarban, lakni ott mi mar nem...
2023. szept. 1. 14:53
Hát csak van más téma is amiről elhet vele beszélgetni.
2023. szept. 1. 16:10
Havi 1500-bol nem elnel kiskiralykent itthon. Nekunk 4500 a bevetelunk, itthon, es nem elunk luxusban, csak normalisan.
2023. szept. 1. 17:23
Ha te meg más szidhatja Magyarországot, akkor ő is.
Politika miatt soha semmilyen körülmények között ne vesszünk össze senkivel, mert az a legmocskosabb és leginkább manipulált dolog, ami létezik. Ismerek én is olyanokat, akik vesznek össze az emberekkel, mert azok másik pártot támogatnak. Mégis ők hozzák fel mindig a témát.
Nem írtad le miben irritáló a stílusa. Ha zavar a jelenléte, rosszul érzed vele magad és hasonlók, akkor kerüld, elképzelhető az is, hogy egy energiavámpír. Amiért tisztességes munkája van, lehet még rossz ember. De erre te tudod a választ.
2023. szept. 2. 00:27
Attól függ, van-e más beszédtéma. Legjobb barátnőmmel rendszeresen megvitatjuk mekkora szar itt minden tekintve hogy mi vastagon benne vagyunk az oktatás és a szüleink szegénysége miatt. Ettől függetlenül iszonyatosan nyomasztó és unalmas lenne, ha sosem beszélnénk semmi másról, csak panaszkodnánk véget nem érően.
2023. szept. 2. 08:04
Kapcsolódó kérdések: