Mit tehetnék ebben az esetben? Vagy túlreagálom?
A helyzet a következö. Adott a férjem, akivel 17 éve együtt vagyunk. A házasságunk mindent összevetve jól müködik, persze viták, nézeteltérések vannak, de hol nem?! Erröl nem is szeretnék többet írni, a fontos dolgok, mint a közös céljaink, vagy a szex rendben vannak. A mostani helyzet az, hogy az utóbbi idöben az unokatesóm és a férjem többször váltottak üzenetet egymással és tudom, hogy valahol kedvelik is egymást. 11 év a korkülönbség férjem javára kettejük között, de természetesen unokatesóm is már felnött korú (a húszas éveiben jár), van is barátja, de párom mindig is bejött neki. Mivel unokhúgom egy dekoratív lány, ugyan férjem tagadja, de neki is tetszik. A társaságában máshogy viselkedik velem szemben és igazából ez az, ami zavar. Az ismeröseim szerint az sem normális, hogy üzenetben tartják a kapcsolatot, de engem ez eddig nem érdekelt. Most a férjem viselkedése miatt gondolkodtam el a dolgon, hogy vajon lehet-e köztük valami, illetve, hogy tudnék ennek a végére járni. Ha megkérdezném letagadná, a telefonját meg nem vagyok hajlandó nézegetni, pedig mindenki ezt javasolta, de engem nem visz rá a lélek.
Mit tegyek szerintetek?
Homokba dugod a fejed. Először is evvel hagyj fel.
Nemhogy nem reagálod túl, nem akarod látni a nyilvánvalót.
Én nem tartom normálisnak, hogy üzizgetnek. Minek? Miről?
Mindkettőt számonkérném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!