Jogos a kritikája, valóban ingyenélő vagyok?
Keringési betegség miatt le vagyok százalékolva, kapok rokkantsági ellátást, szűkösen de megélek. Munkát kapni itt vidéken nem olyan könnyű ilyen háttérrel így már egy éve nem dolgozom.
Viszont ma volt itt nálunk unokatesóm a párjával aki kérdezte hol dolgozom és kiakadt mikor elmondtam a helyzetemet és ingyenélőnek nevezett aki az államon élősködik meg hogy őneki azért kell ennyi adót fizetnie hogy az ilyeneket eltarts az állam. Meg nem igaz nem tudok valami IT szakmát kitanulni vagy ha ahhoz hülye vagyok menjek el takarítani ne csak a kifogásokat keressem.
A kérdezőtől teljesen függetlenül,
sajnos itt Magyarországon pénzért minden lehetséges.
Jó pár éve volt pl. olyan vidéki település, ahol az egész futballcsapat lebukott, mert mindegyikük le volt százalékolva.
De manapság sem lehetetlen, hogy bárki leszázalékoltatja magát, azután élete végéig kapja havonta a pénzeket.
Higgyétek el, a mai világban senkit nem százalékolnak le ok nélkül. Az a világ már régen megszűnt.
A kérdező okkal van leszázalékolva.
Én pedig az ilyen kötsög rokonnak még a telefont sem venném fel. Mert a betegség része nem is érdekelte és undorítóan bánt a kérdezővel.
A levágott lábú ismerősömnek felülvizsgálatra kell járnia évente, mit gondolnak visszanőtt?
Okkal vagy leszázalékolva. Bunkó a rokonod
11
Te egy 2005-s cikket linkeltél be? Ember majdnem 20 év. Azóta annyira más világ van.
Aki vendégségben így viselkedik, az eleve nagyon bunkó. Én is kizavartam volna és többet sose hívnám vendégségbe.
Az meg, hogy tudnál-e dolgozni vagy sem, az a te ügyed, rajtad kívül max. a szüleidre tartozik, mert gondolom az ő házukban élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!