Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Folyamatosan zaklat, apám...

Folyamatosan zaklat, apám testvére részegen. mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szinte mindennap részeg,és be jár hozzánk,kötekedik,és folyamatosan piszkál,és nem akarom hogy baj legyen belőle,mit tegyek?
2023. aug. 13. 13:41
1 2 3 4
 21/33 Darius- ***** válasza:
78%
Önvédelmi órák, ahol megtanulsz megvédeni magad. Még saját maga is tanulhat ilyet bárki. Ha összetör valami értékeset, hívjad a rendőrt.
2023. aug. 13. 21:35
 22/33 anonim ***** válasza:
74%
Hogy törhetne össze valamit, ha nem tud bemenni a házba, Darius? És mért tanuljon önvédelmet, tán verekednie kéne? Hát verekedjél te. Ne mást biztass törvénysértésre!
2023. aug. 13. 21:39
 23/33 Darius- ***** válasza:
62%
22-nem olvastad el a kifejtést: be jár hozzánk. Tehát be tud menni. Az önvédelem nem törvénysértés. Igen, verekednie kéne. Ha olyan helyzet adódik, hogy például egyedül van a részeggel szorult helyzetben, a rendőr nem megy oda egy percen belül. A pacifista maszlagod nem sokat ér.
2023. aug. 13. 21:55
 24/33 anonim ***** válasza:
65%
Nem verekedni kell, hanem ki kell zárni. Amúgy sincs arról szó, hogy az illető verekedne, tehát nincsen semmilyen önvédelem.
2023. aug. 13. 22:00
 25/33 Darius- ***** válasza:
100%
Aki részeg elveszti a fejét, verekedni fog. Ismerek olyan férfiakat, akik alapból nem bántanak nőket, de amikor részegek igen. Veszélyes ilyen emberekkel érintkezni. Mindenképp ki kell dolgozni önvédelmi stratégiát, ha nem is verekedéssel, hanem mondjuk azokkal a tárgyakkal, amelyekről írtak előttem, spray is jó.
2023. aug. 13. 22:16
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell beengedni. Vagy zárni kell a kaput vagy ha van kulcsa, zárat kell cserélni.
2023. aug. 13. 22:23
 27/33 zuzuki ***** válasza:
77%
Ilyenkor hiába hívja az ember a rendőröket,nem fognak/tudnak mit tenni.Azt fogják mondani,hogy ők ezzel nem tudnak mit kezdeni,ameddig vér nem folyik.Köti őket a törvény.Az igazság az,hogy rommá kellene verni a palit,nincs rá más megoldás.Rengeteg ilyen esetet láttam és a vége mindig ugyanaz. Megérteted vele magad,de ha újra piál kezdi előlről. Ez a zár csere,meg az összes többi tanács.... Jaj,szegény!Na most én nem tudom milyen ember vagy(hány éves,mennyire belemenős,stb) de ezt csak úgy lehetne megállítani,hogy kő keményen odavágnak neki,hidd el nekem!Nagy vad paraszt ez,de néha én is érzem,hogy túl érzékenyek lettek a srácok.Mondjuk én nem használom ki,de úgy látszik sokan igen...
2023. aug. 14. 01:23
 28/33 A kérdező kommentje:
Kedves 19-válaszoló,jelenteni fogom a válaszod,mert provokatív,és csak veszekedni szeretnél
2023. aug. 14. 10:34
 29/33 A kérdező kommentje:
Simán be tud mászni a kerítésen,mert egy kis kerítésről van szó. Feljelentést tennék,de félek attól hogy még jobban be pöccenne,és nem vagyok az a balhés típus,úgy hogy kizárt lenne hogy bele mennék egy verekedésben,főleg úgy hogy apám testvéréről van szó. Nagyon tanácstalan vagyok,és rettegek hogy mi jöhet még
2023. aug. 14. 10:41
 30/33 anonim ***** válasza:
82%

1. Olyan kerítést kell csináltatni, amin nem tud átmászni. Különben minek a kerítés? Részegen át tud mászni? Hát az inkább tárt kapu, mint kerítés! De ha telken belül van, az magánlaksértés, és igenis rendőrségi ügy, betörés. De a kert még mindig nem a lakás, ha az be van zárva, nem tud kárt tenni bennetek. Eddig se értem, mért hagytátok.

Több kifogással ne állj elő. mi nem azért vagyunk, hogy soroljuk neked az ötleteket, amiket te rendre visszaversz.

2023. aug. 14. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!