Itt rontod el. Akard, hogy baj legyen belőle. Jelentsd fel a nyomorultat a p.csába, vagy menj neki, csapkodd meg. Sokáig én is ilyen voltam, mint te, de felemelő érzés ám felülkerekedni egy bántalmazó szemétládán.
2023. aug. 13. 17:25
12/33 Szervizmérnök úr válasza:
10.
Sok paranoid gondolkodású ember látogatja ezt a felületet is sajnos, ne akarj közéjük tartozni szerintem, mert nem akarod lejáratni magad, hogy rajtad szánakozzon mindenki, még így névtelenül is.
2023. aug. 13. 17:27
13/33 anonim válasza:
#12 Teljesen egyetértek veled. Sajnos tele van az oldal kamut óbégató köcsögökkel, akik folyton megpróbálják ellehetetleníteni az itteni beszélgetéseket.
2023. aug. 13. 17:38
14/33 anonim válasza:
Vegyél paprikasprayt lefújod , ha pattod megint , egy vascsővel megkoppintod a térdét van e reflexe ha van nyert jól homlokon vered .
2023. aug. 13. 18:15
15/33 anonim válasza:
Zárd be a kaput. Gondolom nincs kulcsa. Ha be akar mászni vagy ordibál hogy engedd be akkor küldd el, ha nem megy akkor hívd a rendőröket. A szüleid mit szólnak ehhez? Elég érdekes hogy ők nem látják a problémát.
2023. aug. 13. 18:26
16/33 A kérdező kommentje:
Édes anyám egyszerűen retteg,és nem mer szólni neki,apám külföldön dolgozik,ő nem tudja. És igazából,nem is szeretném vele tudatni ezt az egészet,mert nem akarom hogy aggódjon.
És egyáltalán nem kamu ez a kérdés,én nem tartozom a kamu emberek közé,úgy hogy ennyit erről az egészről! Nem is értem miért kellene ilyen komoly témával kapcsolatban kamuzni
2023. aug. 13. 19:09
17/33 anonim válasza:
De hogy jár be? Van kulcsa? Akkor zárcsere. Azon kívül rendőrség. Ha kint randalírozik, kihívjátok a rendőrséget. Mit akar tőletek?
2023. aug. 13. 19:44
18/33 anonim válasza:
Pedig apátokat kötelességetek lenne tájékoztatni. Neki a testvére, az állapota javulni nem fog. Mit csináltok mikor totál lerobban? Azt hazudjátok, hogy fogalmatok sem volt róla? Inkább most aggódjon, ne akkor, mikor már egy teljesen elhülyült ember lesz a testvére, ráadásul úgy, hogy ti tudtatok róla.
2023. aug. 13. 19:52
19/33 anonim válasza:
Ne válaszoljatok neki, ez ugyanaz a troll, akinek 27 éves fogatlan csávója van, a legutolsó kérdése meg arról szól, hogy nem találkozhat a barátjával, mert megverik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!