Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Folyamatosan zaklat, apám...

Folyamatosan zaklat, apám testvére részegen. mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szinte mindennap részeg,és be jár hozzánk,kötekedik,és folyamatosan piszkál,és nem akarom hogy baj legyen belőle,mit tegyek?
2023. aug. 13. 13:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
87%

"nem akarom hogy baj legyen belőle"

Itt rontod el. Akard, hogy baj legyen belőle. Jelentsd fel a nyomorultat a p.csába, vagy menj neki, csapkodd meg. Sokáig én is ilyen voltam, mint te, de felemelő érzés ám felülkerekedni egy bántalmazó szemétládán.

2023. aug. 13. 17:25
 12/33 Szervizmérnök úr ***** válasza:
75%

10.

Sok paranoid gondolkodású ember látogatja ezt a felületet is sajnos, ne akarj közéjük tartozni szerintem, mert nem akarod lejáratni magad, hogy rajtad szánakozzon mindenki, még így névtelenül is.

2023. aug. 13. 17:27
 13/33 anonim ***** válasza:
77%
#12 Teljesen egyetértek veled. Sajnos tele van az oldal kamut óbégató köcsögökkel, akik folyton megpróbálják ellehetetleníteni az itteni beszélgetéseket.
2023. aug. 13. 17:38
 14/33 anonim ***** válasza:
82%
Vegyél paprikasprayt lefújod , ha pattod megint , egy vascsővel megkoppintod a térdét van e reflexe ha van nyert jól homlokon vered .
2023. aug. 13. 18:15
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Zárd be a kaput. Gondolom nincs kulcsa. Ha be akar mászni vagy ordibál hogy engedd be akkor küldd el, ha nem megy akkor hívd a rendőröket. A szüleid mit szólnak ehhez? Elég érdekes hogy ők nem látják a problémát.
2023. aug. 13. 18:26
 16/33 A kérdező kommentje:

Édes anyám egyszerűen retteg,és nem mer szólni neki,apám külföldön dolgozik,ő nem tudja. És igazából,nem is szeretném vele tudatni ezt az egészet,mert nem akarom hogy aggódjon.

És egyáltalán nem kamu ez a kérdés,én nem tartozom a kamu emberek közé,úgy hogy ennyit erről az egészről! Nem is értem miért kellene ilyen komoly témával kapcsolatban kamuzni

2023. aug. 13. 19:09
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
De hogy jár be? Van kulcsa? Akkor zárcsere. Azon kívül rendőrség. Ha kint randalírozik, kihívjátok a rendőrséget. Mit akar tőletek?
2023. aug. 13. 19:44
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Pedig apátokat kötelességetek lenne tájékoztatni. Neki a testvére, az állapota javulni nem fog. Mit csináltok mikor totál lerobban? Azt hazudjátok, hogy fogalmatok sem volt róla? Inkább most aggódjon, ne akkor, mikor már egy teljesen elhülyült ember lesz a testvére, ráadásul úgy, hogy ti tudtatok róla.
2023. aug. 13. 19:52
 19/33 anonim ***** válasza:
27%
Ne válaszoljatok neki, ez ugyanaz a troll, akinek 27 éves fogatlan csávója van, a legutolsó kérdése meg arról szól, hogy nem találkozhat a barátjával, mert megverik.
2023. aug. 13. 20:32
 20/33 anonim ***** válasza:
82%
Miből állapítottad meg, hogy ugyanaz a troll?
2023. aug. 13. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!