Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Most ezzel a helyzettel mit...

Most ezzel a helyzettel mit kezdjünk?

Figyelt kérdés
3 gyerekem van. A lányom jövő héten megy férjhez. A két fiamtól van 3 gyönyörű unokám, lányok. Ők lesznek a lányom koszorúslányai. Kiválasztottuk a ruhát nekik, gyönyörűek lesznek. Az egyik fiam elvált. Ma hívtam a volt párját, hogy akkor jövőhéten ha megoldható egy nappal előbb elhoznám az unokám, elvinném a fodrászhoz is. Teljesen ledöbbenve hallgattam, hogy nem jöhet az esküvőre mert azt hitte, hogy másik napon van és programot szerveztek. Pedig nagyon régóta tudja a dátumot, többször is mondtam már neki. Nagyon csalódottak és szomorúak vagyunk. A fiamnak nem is mondta, pedig ő is többször említette már. Annyira csalódott vagyok, hogy a velünk való ellenszenve miatt a kicsi lányt szivatja meg ezzel, hiszen ő is alig várta az eseményt. Nem tudom mitévő legyek?
2023. júl. 18. 21:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%

Ha valóban direkt nem engedi el akkor feltételezhető hogy nem jó a viszony maradéktalanul.

Nem kell semmit csinálni, le kell nyelni a békát. A kislány is túl fogja élni ha kihagy egy esküvőt úgyis más programja lesz. A többiek meg nélküle is jól fogják érezni magukat.

Az erőszak és veszekedés nem segít ilyenkor.

2023. júl. 19. 09:07
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Azért ha itt most a volt meny tette volna fel a kérdést, hogy mit szóltok, más programra hivatkozva nem engedem el a kislányomat a volt férjem húgának az esküvőjére, akkor lennének itt válaszok: Kb. el lenne mondva mindenféle mísz pcsának, ünneprontónak, és jaj-jaj szegény kislány, aki nem bújhat a szép koszorúslány ruhába most majd.

Most persze a volt anyós kérdezett, tehát őt kell szidni, és a volt menyet védeni.

2023. júl. 19. 13:09
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

12!

Itt a kérdés nem az volt, hogy mit gondolunk a helyzetről-nyilván azt, hogy anyuka idióta, szándékosan megfoszztja a gyereket valami jotol- hanem az, hogy mit kezdjenek a helyzettel, erre pedig csak egy válasz lehet: fogadják el.

2023. júl. 19. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!