3 gyerekem van. A lányom jövő héten megy férjhez. A két fiamtól van 3 gyönyörű unokám, lányok. Ők lesznek a lányom koszorúslányai. Kiválasztottuk a ruhát nekik, gyönyörűek lesznek. Az egyik fiam elvált. Ma hívtam a volt párját, hogy akkor jövőhéten ha megoldható egy nappal előbb elhoznám az unokám, elvinném a fodrászhoz is. Teljesen ledöbbenve hallgattam, hogy nem jöhet az esküvőre mert azt hitte, hogy másik napon van és programot szerveztek. Pedig nagyon régóta tudja a dátumot, többször is mondtam már neki. Nagyon csalódottak és szomorúak vagyunk. A fiamnak nem is mondta, pedig ő is többször említette már. Annyira csalódott vagyok, hogy a velünk való ellenszenve miatt a kicsi lányt szivatja meg ezzel, hiszen ő is alig várta az eseményt. Nem tudom mitévő legyek?
Zavarban vagyok... a kérdést olvasva olyan érzésem volt, hogy te úgy gondolod, te is férjhez mész a jövő héten a lányod vőlegényéhez.
Nem a te esküvőd, a kislány nem a te lányod, neked nem kell semmilyen helyzettel kezdeni semmit.
2023. júl. 18. 22:09
3/13 anonim válasza:
A fiadat aktivizáld, mert ő az unokád apja, neki kell intézkedni, te nem tehetsz semmit.
2023. júl. 18. 23:05
4/13 anonim válasza:
A fiad nem tudott eddig arról, hogy van egy gyereke?
2023. júl. 18. 23:09
5/13 anonim válasza:
Ezt nem neked kell megoldani. Ők a szülők. Oldják meg egymás közt!
2023. júl. 18. 23:12
6/13 anonim válasza:
Nekik kell ezt elrendezni.
2023. júl. 19. 00:41
7/13 anonim válasza:
Miért te hívod a volt menyed, miért te intézkedsz. A fiad kellett volna lebeszélje ezt már rég a volt párjával. A fiad kell elhozza a gyereket. Csak láthatóan ő sz.@rik mindenre...
2023. júl. 19. 05:48
8/13 A kérdező kommentje:
Nem szarik ő se semmire. Ő is mondta az unokám anyjának többször is, hogy mikor lesz az esküvő. Meg volt beszélve, hogy mikor mi és hogy lesz. Direkt csinálja. És én is el szoktam hozni a kicsit, most is így tettem volna.
Egyáltalán nem gondolom, hogy férjhez megyek, ez a lányom esküvője lesz. De ahol tudok és kérik a segítségem segítek. És igen, együtt választottuk ki a lányommal és a másik fiam feleségével, kis menyemmel a ruhákat a lányoknak. És ahogy én is, úgy a lányom is, menyem is és a másik 2 unokám is csalódott, hogy az unokatestvérüket nem akarja elengedni az anyja.
2023. júl. 19. 05:54
9/13 anonim válasza:
Egyrészt nem írtad, milyen stílusban kommunikáltad ezt le a volt menyeddel. Egyszer a kolléganőm rövid kiabálás után lecsapta a vezetékes telefont, aztán mesélte, hogy az anyósa hívta (a munkahelyén): pattogó hangon utasította, hogy holnap délután 3-ra öltöztesse fel a kislányát, méghozzá a kék virágos ruhájába és fehér cipőbe, mert viszi rokonlátogatásra valami unokatestvérhez. Nem vitte.
Másrészt remélem, a nagy csalódottság és szomorúság közepette azért a most férjhez menő lányodnak nem azt nyomatod, hogy ez most teljesen tönkre fogja tenni az esküvőjét.
2023. júl. 19. 07:29
10/13 anonim válasza:
Még mindig nem értem mi az a kérdés, hogy mit kezdjetek a helyzettel. Nyilván semmit, fogadjátok el. Lesz két koszorúslány a 3 helyett. Ennyi a történet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!