Mi a véleményetek a másodunokatestvérek közötti kapcsolatról?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy apukám összejött a másodunokatestvérével és én ezt undorítónak tartom és nem is fogadom el, de apum úgy gondolja, hogy majd később megenyhülök. Már mondtam nekik, hogy hagyják ezt abba, mert ezt én sosem fogom elfogadni, de továbbra sincs változás... Ti mit csinálnátok a helyemben?
17/L
2023. jún. 28. 13:40
41/42 anonim válasza:
Az anyám gyerekét láttam Facebookon és nekem nagyon tetszik. Igaz hogy feltrstverek vagyunk de az nem számít ha nem együtt nevelkedtek mert az anyám otthagyott születésemkor. Az számít hogy ők románok ( én is az lennék eredetileg) én meg magyarul tudok mert magyarok fogadtak örökbe esnemtudok vele beszélni se a lánnyal. Másképp már régen megmondtam volna hogy tetszik és össze kéne jojjunk. Hasonló a genetika K és az apánk nem is ugyanaz. Hanem együtt nőttünk fel nem egy a vezetékbevunk mi rossz lenne benne
42/42 anonim válasza:
A helyedben nem szólnék egy szót se, nincs semmi gáz a kapcsolatukban. Már mások is írták hogy itt a másod unokatestvérség nagyon pici genetikai rokonságot jelent, és ha esetleg később kis tesód születne ugyanolyan egészséges lenne mint te. Ne mérgezd magad teljesen feleslegesen, keresd te is a saját boldogságodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!