Mi a véleményetek a másodunokatestvérek közötti kapcsolatról?
A helyzet az, hogy apukám összejött a másodunokatestvérével és én ezt undorítónak tartom és nem is fogadom el, de apum úgy gondolja, hogy majd később megenyhülök. Már mondtam nekik, hogy hagyják ezt abba, mert ezt én sosem fogom elfogadni, de továbbra sincs változás... Ti mit csinálnátok a helyemben?
17/L
21. Látom, nem olvastad el a kifejtésem, innentől kezdve nem tudom, milyen választ vársz.
De azért leírom a szemellenzős agyadnak még egyszer: AZ ÉN APÁM esetében lenne ez undorító, MERT EGYÜTT NŐTT FEL az unokatestvéreivel.
Amiről te beszélsz, az egy teljesen más szituáció.
Lehet engem is lepontozni és szerintem is undorító.
Első szempont: a szüleim jóban vannak a saját unokatestvéreikkel, így számomra nem "idegen" egyik másodunokatesó sem.
A másik: egy (min.) 40-es pali tudjon már csomót kötni a farkára! Nem igaz hogy nincs más nő a közelben... Elképesztő hogy egy 13 éves erkölcsi szintje a mérce. Már ha ez a 3 szó (erkölcs, szint, mérce) benne van a szótáratokban.
A harmadik viszont egy érdekes tény: 2-3 unokatestvér táján épp a genetika miatt beindulhat erős vonzódás. Ugyanis nem a tök egyformához de nem is a tök különbözőség vonzódik az ember a legjobban. Így lett kitalálva a fajgenntartás... szóval, megintcsak, ha tizenévesekről lenne szó még meg is érteném.
Így csak 🤮
Legyenek boldogok ennyit kellene mondanod.
Örülj neki, hogy szeretik egymást.
Ez törvény szerint is teljesen legális kapcsolat.
Sok boldogságot nekik te meg csak irigy vagy.
25. Nem, nem "OK" a szövegértésed.
Tanulj egy kis pszichológiát is, rájössz majd, hogy mi lehet a probléma az általad felvázolt helyzetekkel.
A testvéredről sem tudod ránézésre, hogy a testvéred. Tudod, hogyan alakul ki benned, hogy ő a véred és nem "szabad" hozzá szexuálisan vonzódni? Onnan, hogy együtt nőttök fel, látod felcseperedni, és ez alapjaiban véve szab egy egészséges gátat a dolgoknak.
És igen, ilyen logika mentén az is egy kicsit furcsa, amikor gyerekkori barátok összejönnek. (Ha ez neked nem tetszik, akkor is)
Velem konkrétan történt ilyen (csak szerelmet vallottak nekem), de erre az lehet a másik fél részéről a magyarázat, hogy mint kiderült, ott az illető azóta vonzódott hozzám, hogy megtudta, mire való ami a lába között van, csak elnyomta magában.
És igen, képzeld el, hogy NEKEM, mint aki 6 éves kora óta nem így tekint rá, ez iszonyatosan abszurd volt.
Magyarázhatod napestig, hogy de, ez normális... Számomra nem volt az, és az emberi lélektan szempontjából van is rá válasz, hogy miért alakult ki ez az ellenérzet.
Jelezném, hogy amúgy nem érdekel különösebben, ki hogy éli az életét, de hadd formáljak már véleményt a saját bőrömön megtapasztalt dolgok alapján.
Meg mit zavar téged, ha valaki leírja a véleményét (ami nem mindig fog egyezni a tiéddel)?
Ez az oldal erre való, ha nem tetszik, görgess tovább.
Én leszarom. Nekem az a lényeg, hogy ehhez nincsen gusztusom. Felőlem az anyjával is összeházasodhat bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!