Ez mennyire lenne bunkóság?
Ha testvéri a kapcsolat, miért nem kérdezel rá egyszerűen?
Figyi Marcsi, akkor mivan a Petivel? Szoktatok irogatni? Találkozgattok? Nem? Zavar ha bejelölöm és ráírok? Nem? Oké, köszi.
"Nem mondtam hogy nekem is bejön hiszen nem akarok vitát kettőnk között"
Itt rontottad el. Ha valóban jó a kapcsolat, nem tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy nem tudnátok erről beszélgetni.
Sajnos nincs érzelmi tartalékod neked sem, nem akarsz esetleges konfrontációt. Nem az a baj, hogy nem merted elmondani, hanem az a bajod, hogy mit fog szólni. Így nem lehet élni.
Azt hittem, egy társaságba jártok, és rámozdultatok ugyanarra a pasira.
De így, hogy az a kérdés, hogy bejelöld-e a fészen.... Ne! Mi lenne ezen olyan nehéz? Csak egy fotó, lehet, hogy a pasi büdös és bárdolatlan élőben.
Beszéltem vele és amikor felhoztam
az ötletet hogy akkor én bejelölöm akkor láthatóan zavarta pedig én csak viccesen mondtam.Ő azóta bejelölte és a férfi elfogadta.Én úgy voltam vele hogy akkor elfelejtem a dolgot hiszen lehet egymásra írnak de nem történt ilyen.Egy edzésre jár ő is és az uncsim is.Gondoltam hogy akkor kimegyek és megnézem őket hogy szemeznek e vagy beszélgetnek de eddig semmi sem volt.Ebből mertem arra következtetni hogy nem kölcsönös az érdeklődés.
Persze, viccesen, himihumi, mismásolás megkerüljük, vicceskedünk. Minden, csak a valóság ne legyen.
"Figyelj, tetszik nekem ez a fiú, szeretnék ismerkedni vele. Jól érzem, hogy neked is tetszik? Tudunk erről beszélgetni?" Ezen mi olyan nehéz? Semmi agresszió, semmi kamuzás, semmi bunkózás. Csak a valóság.
"Láthatóan zavarta". Miért nem kerdezted meg? Nem tudsz kommunikálni. De nincs ezzel gond, csak akkor nem tudom mi a terv? Hogyan szándékozol élni?
Hozzám közelállónak (testvér, rokon, barátnő) ha tetszik egy pasi és szeretné megszerezni, én biztos, hogy nem mozdulok a pasira még abban az esetben sem, ha nem jön össze a dolog. Ahogy azokra a pasikra sem, akikkel valamelyiküknek a felsoroltból volt kapcsolata, de szakítottak.
Nálam ez elvi kérdés (erkölcsit nem írok, mert az ma már nem divat)
Bunkóság!
Amellett ha továbbgondolod és tegyük fel az unokatestvéreddel nem jön össze a pasi, akárhogy epekedik utána a lány, de neked sikerül és komolyodik a kapcsolat, akkor a családi eseményeken hogyan fogjátok kezelni ezt?
Különösen "kb testvéri kapcsolat" esetén?
Maradj ki ebből, millió pasi van még ezen kívül!
"...nem akartam hogy sértődés legyen a vége mert volt már ilyen eset."
Nem mondod komolyan, hogy te rendszeresen rámozdulsz a rokon pasijára!
De ő a hülye, hogy mutogatja neked ezeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!