Hogy lépjek túl rajta, hogy a születésnapom nem rólam szólt, hanem a kedves családom által kavart perpatvarról?
Jó indult az egész, de aztán az ünneplés helyett a rokonok elkeztek a pletykálásra figyelni. Elkezdték szapulni, lesajnálni a nővéremet, mert 39 éves és egyedülálló, hogy elrontotta az életét és társai. Ő pedig ekkor már jól állt alkohol terén, és elkezdte mondogatni a női lakótársának, hogy akkor csókolja már meg szánalomból legalább ő. Meg hogy miért nem próbálták már ki előbb egymással. Mire a nő azt mondta még iszik rá egy kicsit majd meglátja. A nővérem hisztizve magyarázta, hogy de tényleg smároljanak már, nagybátyámék, nagyszüleim kiakadtak rajta, anyám elkezte őket kiosztani, hogy miért nem hagyják békén a nővéremet, apám anyámnak magyarázott, hogy minek iszik annyit a nővérem, miért nem szólt rá...
Teljesen katasztrófába fordult az egész, és engem kb.mindenki le💩t, és azt is hogy most erről lesz emlékezetes a születésnapom. Mikor a vendégek elmentek, én még akkor is hallgathattam anya és apa veszekedését, ahelyett elnézést kértek volna vagy valami. A rokonságból sem kért senki elnézést tőlem.
3!
A kérdező rokonokkal unnepelt születésnapjára a nővére lakotarsat? Rendkívül valószínű. Pont annyira, mint q történet maga
Hány éves lettél, hogy ez ennyire megérint?
Mert kb 20 éves korom óta az is előfordul h a szülinapom ünneplésre se kerül 🤔 Nem nagyon izgat🤗
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!