Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy lépjek túl rajta, hogy a...

Hogy lépjek túl rajta, hogy a születésnapom nem rólam szólt, hanem a kedves családom által kavart perpatvarról?

Figyelt kérdés

Jó indult az egész, de aztán az ünneplés helyett a rokonok elkeztek a pletykálásra figyelni. Elkezdték szapulni, lesajnálni a nővéremet, mert 39 éves és egyedülálló, hogy elrontotta az életét és társai. Ő pedig ekkor már jól állt alkohol terén, és elkezdte mondogatni a női lakótársának, hogy akkor csókolja már meg szánalomból legalább ő. Meg hogy miért nem próbálták már ki előbb egymással. Mire a nő azt mondta még iszik rá egy kicsit majd meglátja. A nővérem hisztizve magyarázta, hogy de tényleg smároljanak már, nagybátyámék, nagyszüleim kiakadtak rajta, anyám elkezte őket kiosztani, hogy miért nem hagyják békén a nővéremet, apám anyámnak magyarázott, hogy minek iszik annyit a nővérem, miért nem szólt rá...

Teljesen katasztrófába fordult az egész, és engem kb.mindenki le💩t, és azt is hogy most erről lesz emlékezetes a születésnapom. Mikor a vendégek elmentek, én még akkor is hallgathattam anya és apa veszekedését, ahelyett elnézést kértek volna vagy valami. A rokonságból sem kért senki elnézést tőlem.

2022. okt. 3. 12:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%
Kicsit túlértékeled a születésnapodat.
2022. okt. 3. 13:06
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
A novered lakotarsa hogy került q te születésnapi bulidra?
2022. okt. 3. 13:09
 3/18 anonim ***** válasza:
64%
Feltehetően meghívták.
2022. okt. 3. 13:16
 4/18 A kérdező kommentje:
Meghívtam nyílván.
2022. okt. 3. 13:17
 5/18 anonim ***** válasza:
40%

3!

A kérdező rokonokkal unnepelt születésnapjára a nővére lakotarsat? Rendkívül valószínű. Pont annyira, mint q történet maga

2022. okt. 3. 13:18
 6/18 anonim ***** válasza:
81%

Hány éves lettél, hogy ez ennyire megérint?

Mert kb 20 éves korom óta az is előfordul h a szülinapom ünneplésre se kerül 🤔 Nem nagyon izgat🤗

2022. okt. 3. 13:19
 7/18 A kérdező kommentje:
26 lettem.
2022. okt. 3. 13:20
 8/18 anonim ***** válasza:
89%
Vicces történet. Az viszont biztos, hogy nem nővéred rontotta el az életét. Vágynia kellene ilyesmi családra?
2022. okt. 3. 13:25
 9/18 anonim ***** válasza:
86%
Egy szuletesnapon azert masrol is szoktak beszelgetni, nemcsak az unnepelt a tema. Kicsit tultoltak, viszont en azt hittem, hogy 16 eves lettel. Hiszterika. Csaladi adottsag.
2022. okt. 3. 13:25
 10/18 anonim ***** válasza:
2022. okt. 3. 13:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!