Gyerekkoromba nagyon irígy kisgyerek voltam. Mások mindent megkaptak én meg semmit -érzésem volt mindig. Unokatesóm kapott szulinapjára halakat. Amíg a tobbiek kimentek megfojtottam oket. Ennek kb20éve. Mai napig haragszik rám. Meg fog bocsájtani 1x?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 13:11
1/23 anonim válasza:
Jaj ez olyan szörnyű, ez nagyon gyenge jellemre utal. Maga a kérdés fogalmazásából adódóan sem bocsátanék meg. Én se szeretem az egyik unokatesóm de nem ártanék neki akármilyen idegesítő is.
3/23 anonim válasza:
20 v eltelt, ennyi idösen a saját életeteket kellene élneketek mindketten külön-külön.
4/23 A kérdező kommentje:
Szeretnek visszakoltozni MO-ra es a regi kapcsolatokat helyrehozni.
2023. ápr. 25. 13:35
6/23 A kérdező kommentje:
Gyáva vagyok igazság szerint. Gondoltam hátha kapok itt egy kis támogatást
2023. ápr. 25. 13:53
7/23 anonim válasza:
Először egy pszicholódust tanácsolnék inkább, mert valahogy kezelni kell ezt az érzelmet, máskor megölöd a gyerekét mert nem tetszik hogy neki van? (Isten ments csak példa volt nehogy komolyan vedd!) Menj el pszichológushoz.
8/23 anonim válasza:
1/
Mert te idióta vagy azért,gyerekkorában csinált egy két dolgot az is kérdés mit hozott magával,milyen példát látott ,milyen nevelést kapott.Gyerekként képlékenyek vagyunk olyan programot töltenek belénk amilyet csak akarnak.
9/23 anonim válasza:
7/
Egy gyerekkori dolgot fordítasz példaként ellene?Nem hiszem,hogy egy gyereket megölne na meg gyerekként elkövetett egy hibát ma már felnőtt megbánta.
10/23 anonim válasza:
3/
A régi kapcsolatait szeretné helyrehozni,szerintem nincs ebben semmi olyan ettől függetlenül élik az életüket külön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!