Normális, hogy a párom kiakadt azon, hogy meghívtam az unokahúgát ès a párját ebédre?
A páromról azt kell tudni, hogy nem igazán tartja a kapcsolatot a szülein kívül semmilyen rokonával, ami nekem fura, mert én nem ebben nőttem fel. A lényeg, hogy a munkahelyemen kb egy éve lett egy új kolléganőm, akiről kb fél èv múlva derült ki, hogy a párom unokatestvére. Nagyon kivoltam akadva a páromra, mert már mutattam képeket céges bulikról ès ott volt rajta több képen is az unokatestvére ès a mai napig nem értem, hogy valaki, hogy nem ismeri meg a saját rokonàt. Az volt a kifogás rà, hogy öt éve nem találkoztak. Érdekes én 10 év után is megismerem az osztálytársaimat. Egyébként az egész úgy derült ki, hogy anyósomnál voltunk ès szóba hoztam a kolléganőmet a keresztnevén ès mivel elég ritka neve van anyós egyből rákérdezet a hogy nem-e az xy-ról van szó. Na ott én majdnem elsüllyedtem szégyenemben.
A minap meghívtam a lányt ès az új párját ebédre, mert amúgy nagyon összebarátkoztunk, elmeséltem a páromnak ő meg tökre kiakadt, hogy minek kell ez. Direkt dolgozni fog azon napon. Szóval nem tudom, hova tenni a párom hozzáállást. Engem hoz nagyon kellemetlen helyzetbe.
Ha a párom a tudtom nélkül meghívná valamelyik unokatestvérem, akivel nem tartom a kapcsolatot, én is kiakadnék, és én is elmennék otthonról. Foglalkozzon mindenki a saját pereputtyával, ne a másikéval.
Ha a párom első alkalommal nem fogná fel, hogy nem véletlen nincs kapcsolat, nem magamban keresném a hibát, hanem a felfogásában.
Azt nem értem hogy te miért süllyedtél el majdnem amikor anyós mondta hogy rokon. Ezen mi a szégyen? Főleg rádnézve.
Abban igazuk van hogy alap dolog megbeszélni ha vendéget hívunk főleg ha számitunk a párunk jelenlétére. Ha jóban vagy a csajjal akkor miért nem csak ketten barátkoztok? Miért kell rögtön párosam?
Biztos oka van a párod viselkedésének.
Kérdező, nekem egy láncszem nagyon-nagyon hiányzik a történetedből!
Anyósodnál kiderült, hogy XY kolléganőd a feleséged unokatesója.
És aztán mi történt????
Nem kérdezted meg a feleségedtől akár ott, anyós előtt, akár utólag négyszemközt, hogy miért nem tartja vele a kapcsolatot? Hogy mit szólna hozzá, ha elhívnátok magatokhoz?
Te magad írtad, hogy föl se ismerte képről, ki voltál akadva, hogyhogy valaki nem ismeri fel az unokatesóját. Te magad írtad, hogy ő nem tartja a rokonaival a kapcsolatot, és ez neked milyen furcsa. Ezek után föl se merült benned, hogy ellenezné, ha meg akarnád hívni őket magatokhoz? Ha meg az ő megkerülésével meghívod őket (és ezzel kész tények elé állítod a párodat), akkor pedig ki lesz akadva? Te autista vagy, hogy ennyire nem látsz át nyilvánvaló emberi helyzeteket? Vagy direkt kerülted őt ki, mert pontosan tudtad, hogy ha szóba hoznád előtte a meghívást, akkor élesen ellenezné?
39
Van, hogy vannak emberek, akiknek csak simán kellemetlen lenne a társasága. Nem tartották soha a kapcsolatot és nem is akarják.
Nehéz neked is megérteni, mi? Hogy vannak más emberek, más kapcsolatok is. Ugyanolyan diónyi agyad van, mint a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!