Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Normális, hogy a párom kiakadt...

Normális, hogy a párom kiakadt azon, hogy meghívtam az unokahúgát ès a párját ebédre?

Figyelt kérdés

A páromról azt kell tudni, hogy nem igazán tartja a kapcsolatot a szülein kívül semmilyen rokonával, ami nekem fura, mert én nem ebben nőttem fel. A lényeg, hogy a munkahelyemen kb egy éve lett egy új kolléganőm, akiről kb fél èv múlva derült ki, hogy a párom unokatestvére. Nagyon kivoltam akadva a páromra, mert már mutattam képeket céges bulikról ès ott volt rajta több képen is az unokatestvére ès a mai napig nem értem, hogy valaki, hogy nem ismeri meg a saját rokonàt. Az volt a kifogás rà, hogy öt éve nem találkoztak. Érdekes én 10 év után is megismerem az osztálytársaimat. Egyébként az egész úgy derült ki, hogy anyósomnál voltunk ès szóba hoztam a kolléganőmet a keresztnevén ès mivel elég ritka neve van anyós egyből rákérdezet a hogy nem-e az xy-ról van szó. Na ott én majdnem elsüllyedtem szégyenemben.

A minap meghívtam a lányt ès az új párját ebédre, mert amúgy nagyon összebarátkoztunk, elmeséltem a páromnak ő meg tökre kiakadt, hogy minek kell ez. Direkt dolgozni fog azon napon. Szóval nem tudom, hova tenni a párom hozzáállást. Engem hoz nagyon kellemetlen helyzetbe.

2023. márc. 26. 16:19
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
89%
10-es, mondjuk ALAP, hogy nem hívok meg senkit magamhoz a párom beleegyezése nélkül főleg nem vasárnapi ebédre.
2023. márc. 26. 17:01
 12/50 anonim ***** válasza:
87%
14-es, mondod te, aki a háta mögött hívod oda a rokonát, akit amúgy utál. 🤣
2023. márc. 26. 17:02
 13/50 anonim ***** válasza:
84%

Normális.

Nálam már vernéd a biztosítékot akkor is, ha az anyámat szeretnéd megismerni. Sajnálom.

Egyébként barátkozhatsz bármelyik rokonommal, de akkor engem felejts el... Nem értem, miért nem elég Neked a saját rokonaid... (?)

2023. márc. 26. 17:12
 14/50 anonim ***** válasza:
96%

Igen, az őszinteség alap, de te is kérdezhetnéd, miért akadt ki ennyire.

A haverok meg a nem szívesen látott rokonok között óriási különbség van.

2023. márc. 26. 17:27
 15/50 anonim ***** válasza:
86%
Ritka eset a GyK. történelmében, eddig az összes válasz szinte ugyanaz... 🤭
2023. márc. 26. 17:31
 16/50 anonim ***** válasza:
23%
4, na de fordítva is így van, mi alapján tilthatná a párja, hogy barátkozzon a kolléganővel?
2023. márc. 26. 17:32
 17/50 anonim ***** válasza:
87%
16! Nem hiszem, hogy egy ember írta volna mindet XD
2023. márc. 26. 17:32
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
Lol, miért te szégyenkeztél az anyós előtt? Más se érti?
2023. márc. 26. 17:33
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
Na, mire leírtam, törölve is lett a 4...
2023. márc. 26. 17:34
 20/50 anonim ***** válasza:
97%
Hát ha a párom olyan szemelyeket hívna meg, akiket nem kedvelek, és többször elmondtam neki, de csak csinálja.. akkor én is elmennék otthonról. Bezzeg ha ő hívná meg azokat akiket nem szeretsz, fel lennél háborodva. Nem is értelek, miért kell ráerőltetni masokat a párodra. Mennétek inkább egy éttteerembe ha ennyire nem bírod ki nélkülük.
2023. márc. 26. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!