Normális, hogy a párom kiakadt azon, hogy meghívtam az
unokahúgát ès a párját ebédre?
Figyelt kérdés
A páromról azt kell tudni, hogy nem igazán tartja a kapcsolatot a szülein kívül semmilyen rokonával, ami nekem fura, mert én nem ebben nőttem fel. A lényeg, hogy a munkahelyemen kb egy éve lett egy új kolléganőm, akiről kb fél èv múlva derült ki, hogy a párom unokatestvére. Nagyon kivoltam akadva a páromra, mert már mutattam képeket céges bulikról ès ott volt rajta több képen is az unokatestvére ès a mai napig nem értem, hogy valaki, hogy nem ismeri meg a saját rokonàt. Az volt a kifogás rà, hogy öt éve nem találkoztak. Érdekes én 10 év után is megismerem az osztálytársaimat. Egyébként az egész úgy derült ki, hogy anyósomnál voltunk ès szóba hoztam a kolléganőmet a keresztnevén ès mivel elég ritka neve van anyós egyből rákérdezet a hogy nem-e az xy-ról van szó. Na ott én majdnem elsüllyedtem szégyenemben.
A minap meghívtam a lányt ès az új párját ebédre, mert amúgy nagyon összebarátkoztunk, elmeséltem a páromnak ő meg tökre kiakadt, hogy minek kell ez. Direkt dolgozni fog azon napon. Szóval nem tudom, hova tenni a párom hozzáállást. Engem hoz nagyon kellemetlen helyzetbe.
Szerintem mert a kérdező nem vágja, hogy nem kíváncsi mindenki az egész rokonságára, mert nem kell jópofizni.
2023. márc. 26. 17:34
22/50 anonim válasza:
A lényeg, ha az ebédnél a pici köves gyűrű felől érdeklődnének, nagyon odázd el a választ! 😁
2023. márc. 26. 17:39
23/50 anonim válasza:
Én a párod helyében pont azt érezném, hogy te hozol engem kellemetlen helyzetbe. Szerintem alap, hogy amúgy is megkérdezzük a párunkat, hogy rendben van-e, ha x átjön ebédre. Főleg ha még az ő rokonáról van szó.
2023. márc. 26. 17:41
24/50 anonim válasza:
Nemcsodalom, hogy kiakadt.. ense mennek haza ebedre. Valszeg nem veletlen nem tartja veluk a kapcsot. Tavoli rokonokkal ense, sot csak anyammal meg tesommal. Vannak akiket vissza se igazolok. Attol meg h "rokon" nem kell jobalenni
2023. márc. 26. 18:08
25/50 anonim válasza:
#22-est véleményezte eddig, három nő és egy pasi. 😁
2023. márc. 26. 19:14
26/50 anonim válasza:
"10-es, mondjuk ALAP, hogy nem hívok meg senkit magamhoz a párom beleegyezése nélkül főleg nem vasárnapi ebédre."
Szerintem meg azt hívok meg a saját lakásomban, akit akarok. AKkor most ezentúl bármilyen új embert megismer a kérdező, körbe kérdezni, nem rokon-e véletlenül?
2023. márc. 26. 19:17
27/50 anonim válasza:
27
Ez teljesen más. Mert már tudja. Ennek ELLENÉRE tette amit tett. :)
2023. márc. 26. 19:18
28/50 anonim válasza:
Szerintem nem tudja. Nem mondta el a párja az okát, miért nem szereti a rokonát. Kommunikációval meg lehetett volna ezt előzni.
2023. márc. 26. 19:37
29/50 anonim válasza:
Alap, hogy nem hívunk meg senkit a közös otthonunkba anélkül, hogy megbeszélnénk a másikkal. Nem ritka, hogy van olyan rokon akivel nem kerültök közel egymáshoz, gondolom ha az elmúlt X évben nem beszéltek egymással furán érezné magát, hogy ott ülnek együtt.
2023. márc. 26. 19:49
30/50 anonim válasza:
Szóval.. A kérdező meghívta az egyik barátnőjét párostul ebédre, aki véletlenül az ő párja unokatesója. Hacsak nincs harag, a kérdező párja egy jó nagy suttyó, hogy ahelyett, hogy normális emberként megebédelne velük, még el is húz. Mi sem vagyunk szoros rokoni kapcsolatban az enyémekkel, de el sem tudom képzelni, ilyen gyökér legyek. Főleg, hogy tényleg nem is csak egy random barát, hanem rokon. Ha meg ez a díszpéldány hívna valaki vendégeket, és a kérdező mondaná, hogy akkor főzzél te, meg mosogass is el, mire hazaérek, akkor ő lenne a p1csa, hogy ennyire nem képes és milyen társ meg asszony ez. Gratulálok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!