Van még rajtam kívül olyan akinek ilyen a sógornője?
A férjem testvéréről van szó. Állandóan ráakaszkodik a férjemre, napi 2x hívja (természetesen a férjem leépíti meg mondja neki hogy most nem ér rá stb. de akkor meg az anyjáéknak nyavalyog hogy a férjem nem kíváncsi rá akik meg aztán mondják a férjemnek.)
Állandóan próbál fontosabb lenni neki mindennél meg amikor rólam mond neki valamit a férjem akkor mesél valami nagyobb sztorit ami vele van csak hogy überelje még azt is ami egyébként nem pozitív.
A férjem nagyon jól kezeli, nem engedi az életébe és hála istennek nem is találkozunk vele sokat csak azért tettem fel a kérdést hogy van-e hasonló sztoritok vagy van-e még valakinek ilyen sógornője.
Nos, én nő vagyok és húgom van, de ha csak 1x is beszólt volna a férjem/pasim, hogy hányszor beszélgetünk egymással, akkor már az exem lenne.
Sőt, még a férjemet is noszogatni szoktam, amikor a saját nővérét régóta nem hívja lustaságból, pedig egyébként nagyon szeretik egymást.
Veled van a gond, hogy ki akarod sajátítani a pasit és féltékenységből minden nőnemű hozzátartozójától elzárni. De nyugi, te már régen sehol nem leszel, amikor a testvére még mindig a testvére lesz!
4/5. Engem nem zavar. A férjemet zavarja.
5/5. Az nem az én kérdésem, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!