Feltűnő lesz a sógornő-jelölt számára, ha nem követem tovább Instagramon?
Ő a fiú testvérem barátnője. Még a kapcsolatuk elején követtük be egymást Instán, de még a testvéremmel sem követjük egymást. Nem oszt meg sok tartalmat, de nekem Instán fontos a minőség. Facebook-on sok embert vissza igazolok, de insta az a hely, ahol ha valaki bele néz, hogy kiket követek, tényleg csak olyan oldalak legyenek ott, akik/amik fontosak nekem, érdekelnek.
Megtudtam, hogy nem igazán kedvel engem, sőt ezt éreztem is a viselkedéséből. Zavar, hogy "követem".
Facebook-on persze meghagynám az ismeretséget, de Instán zavar, mert az számomra nyugodt hely, ahol kikapcsolhatok. 😅
Gondoltam, hogy esetleg letiltom, akkor nem is látja az oldalamat. 😅 mit gondoltok?
Köszönöm szépen a kommenteket, megtörtént. 😄
Már régóta gondolkodtam ezen, csak sosem mertem, mert nem akartam szítani a tüzet, meg nem akartam hogy megszóljanak, de így jobb a lelkemnek. 😌
Ez amúgy létező probléma? engem az követ instán, aki akar, és én is azt, akit akarok.
Így a követettjeim közt nem egy macska van (pl. coleandmarmalade, juggandzigzag), meg cicislányok (mathildtantot), szimpi csajszik (cocotruckergirl), satöbbi.
Számomra nem "trendiségmérő" az, hogy "jaj a rokony meg a barátnő mit szól, hogy..."
Ha nem tetszik neki, kövessen ki ő, és viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!