A sógornőm annyira felidegesített ma is, hogy majdnem kiugrott a szívem a helyéről, és még órákkal az eset után is rosszul vagyok. Ugye ettől nem lesz bajom? 30N
Figyelt kérdés
A babámnak hasmenése van, és amikor atmentunk az anyósomékhoz, megkértem őket, hogy ne adjanak a babának semmit enni. Anyósom megértette, sógornőm nem. Már többször szóvá tettem neki, hogy ez így nem oké, de tojik rá, neki 3 gyereke van, nekem 1 és okosabbnak képzeli magát. A hétvégén adtam először a 11 hónapos kislányomnak tejet. Lehet, hogy attól van hasmenése. Vásárnap anyósomnál volt a baba és nem a bekészített bébi ételt adtak neki, hanem rántott husit krumplival és barna kenyérrel . Szóval most pontosan nem tudom, hogy mit nem bír még a kis szervezete, ezért kértem, hogy ne adjanak neki semmit. Plusz előtte evett itthon. Beszéltem négyszemközt anyósomnál, hogy próbáljon hatni a sógornőmre, mert ha én mondom, nem fogja fel. Már le nyugodtam, de olyan furcsán érzem magam, nem tudok elaludni.2021. aug. 23. 23:11
1/2 anonim válasza:
Nem lesz bajod, csak még mindig zaklatott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!