Feltűnő lesz a sógornő-jelölt számára, ha nem követem tovább Instagramon?
Ő a fiú testvérem barátnője. Még a kapcsolatuk elején követtük be egymást Instán, de még a testvéremmel sem követjük egymást. Nem oszt meg sok tartalmat, de nekem Instán fontos a minőség. Facebook-on sok embert vissza igazolok, de insta az a hely, ahol ha valaki bele néz, hogy kiket követek, tényleg csak olyan oldalak legyenek ott, akik/amik fontosak nekem, érdekelnek.
Megtudtam, hogy nem igazán kedvel engem, sőt ezt éreztem is a viselkedéséből. Zavar, hogy "követem".
Facebook-on persze meghagynám az ismeretséget, de Instán zavar, mert az számomra nyugodt hely, ahol kikapcsolhatok. 😅
Gondoltam, hogy esetleg letiltom, akkor nem is látja az oldalamat. 😅 mit gondoltok?
Gondolom se a kerdezo, se a “sogorno” nem lehet tobb 15 evesnel, igy naluk biztosan letezo problema.
Amugy meg ki nem szarja le?
Ha ilyeneken agyalsz erdemes felkeresni egy pszichologust.
Nem az a lenyeg milyen kamu eletet mutatsz instan..
Osztottam pár piros pacsit... Egészségetekre...
A Rendeseknek köszönöm, természetesen nektek ment a zöld pacsi!
Sógornő-jelölt, béplussz! :D :D :D
Nekem is van valós sógor, meg sógornő, de egyszerűen elutasítottam amikor ismerősnek jelöltek fb-n. Nem vagyok én rájuk kíváncsi, a telefonszámukat se tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!