Undok nagyszülővel mit lehet kezdeni?
A férjem nagymamája már elmúlt 80 éves. De rendkívül undok. Állandóan ítélkezik mindenki felett, ellenben saját maga tökéletes. Kérdez valamit, de a válasz már nem érdekli, mert konkrétan oda se figyel. Ha valakin 5 kg plusz súlyfelesleg van annak beszólogat, mert szerinte csak az a szép ha valaki nagyon vékony. Én fogytam már 40 kilót, és beszólt, hogy hát még így is nagyon kövér vagy. Persze tudom, nem vagyok így se vékony, de az ilyen beszólások teljesen elveszik az ember életkedvét.
Tudom, hogy holnap találkoznom kell vele és már most gyomor idegem van tőle. A gyerekem hívja oda magához, de ő meg nem akar menni akkor neki is beszól (3 éves).
Nem kell a gonoszsághoz demencia.
Rá se nézz, ne legyél a háromméteres közelében. El lehet tölteni több órát úgy, hogy egy szót se váltasz valakivel. A gyerekedet is kíméld meg tőle. Gonosz emberek elleni megoldás a kapcsolat kizárása. De amúgy saját magadat sokkal többre kéne becsülnöd, mint hogy mélyen érintsen egy rosszindulatú banya károgása. Nem számít, mit mond, róla szegénységi bizonyítvány, nem rólad.
Szerintem ez nem a súlyodról szól, inkább valami más ellenérzése lehet Veled szemben. Lehet, hogy az zavarja, hogy Te vagy az unokája felesége és nem vagy szimpi neki.
Tudod nekem a háziorvosom mindig azt mondja, hogy nem kell nagyon lefogyni 60 körül, mert ha jönnek a betegségek, akkor egy sovány ember 2 pillanat alatt összeomlik, de egy duci még kitart.
Ne hagyd magad állj ki magadért, mert csak gonoszkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!