Sógornőm szórja a pénzt, de én vagyok fura?
Figyelt kérdés
Sógornőm folyton felhánytorgatja, hogy ők sokkal jobb cuccokat vesznek a babának( kb egyidősek a gyerekek 5 és 7 hónaposak). Pl hogy ő biztos nem venne semmit pepcoban meg nemvenne sajátmárkás pelust...stb. Én simán ezeket veszem, és ruhából is olcsót mert úgyis kinövi azonnal.
Most eléggé megsértődött, mert megint leszólta a pepcos meg turis ruhákat, mire elegem lett és visszaszóltam, hogy nekünk viszont van saját autó, kertes ház, ők meg a hűdemarkás babaruhával mire mennek a bkv-n, a kis 2szobas lakásban...most meg nem akar beszélni velünk. Kinek van igaza?
Ja, hozzáteszem, mindig elszórja a pénzt húlyeségekre, de mi vagyunk a csórók, mert babylove pelust veszek, hát legalább az én gyerekemnek van külön szobája.
2023. jan. 31. 14:59
51/60 anonim válasza:
Ok. Értjük. Leírtuk a véleményünk. Mit tehetünk még érted?
52/60 anonim válasza:
Elég gyerekes midnkét oldalról a másikkal foglalkozni.
53/60 anonim válasza:
Megértem a kérdezőt, jóóó sok ideig hallgatta sógornőtől, hogy bezzeg ő milyen szar ruhákat vesz és így meg úgy rossz és végig kussolt, ezt 5 hónapon át. Sajnos persze kérdező rosszul reagálta le,de érthető módon túlcsordult az a bizonyos pohár. Sógornő egy paraszt ez van. Én ingyen szereztem sok ruhát sőt játékot is, a gyerek boldog és fingja nincs hogy nem brendonos a rugija🤣
54/60 anonim válasza:
Aki azt írta, hogy ugyanazt tudja a használt autó, mint az új, annak ugye soha nem volt új autója? Csak mert sajnos nehéz olyan megbízható használt autót találni, aminek pár éven belül ne jönne ki valamilyen baja, amivel aztán hordhatod a szerelőhöz havonta. A ruha meg tök mindegy valóban, hogy milyen márkájú, az anyag összetétele fontos. A pelenkákat meg hagyjuk, mert használtunk mi a legdrágább bio ilyen olyan pelustól kezdve mindent és a tesco sajátmárkás vált be a legjobban, nagyon jól tartja a nedvességet.
55/60 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek. A pepcoban amúgy ruhák minősége sem rossz, pamutból vannak. És ahol lehet spórolni kell, inkább ezt a példát lássa a gyerek, inkább mentsenek meg minden pénzt amit tudnak, hogy esetleg lakásra/házra/önrészre tudjanak gyűjteni. Nem attól lesz valakinek minőségi élete, hogy minden szarra elszórja a pénzét. Hajrá kérdező💪
56/60 anonim válasza:
Senkinek nincs igaza. Mindenki éli az életét úgy, ahogy szeretné, ahogy jónak látja. Te spórolva, fontolva haladva, építkezve, ettől boldog vagy, ő meg úgy, hogy szintén úgy költekezik, ahogy akar, ő is boldog, mert van egy hülye háttéroszág, aki mindig kihúzza a sza.rból hó végén. Na, akkor ki az élelmesebb? A szülők meg egyszerűen idióták, mert sose tanulja meg...De hát az ő kiváló nevelésük...élvezzék a gyümölcsét!
58/60 anonim válasza:
#56 Az ugye megvan, hogy nem az élelmesség viszi előre a világot?
59/60 anonim válasza:
#58 ugye megvan hogy hülyeségekről beszélsz?😃
60/60 anonim válasza:
#59, miért hülyeség, mert neked fehér folt van értelmezés helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!