Sógornőm szórja a pénzt, de én vagyok fura?
Sógornőm folyton felhánytorgatja, hogy ők sokkal jobb cuccokat vesznek a babának( kb egyidősek a gyerekek 5 és 7 hónaposak). Pl hogy ő biztos nem venne semmit pepcoban meg nemvenne sajátmárkás pelust...stb. Én simán ezeket veszem, és ruhából is olcsót mert úgyis kinövi azonnal.
Most eléggé megsértődött, mert megint leszólta a pepcos meg turis ruhákat, mire elegem lett és visszaszóltam, hogy nekünk viszont van saját autó, kertes ház, ők meg a hűdemarkás babaruhával mire mennek a bkv-n, a kis 2szobas lakásban...most meg nem akar beszélni velünk. Kinek van igaza?
Ja, hozzáteszem, mindig elszórja a pénzt húlyeségekre, de mi vagyunk a csórók, mert babylove pelust veszek, hát legalább az én gyerekemnek van külön szobája.
31
Már miért lenne baromság? Akkor 25 milliós Bmw-t is baromság venni, de ha mindenki így gondolkodna, senki nem ülne ma sem 10-15 éves Bmw-ben. Te azért tudsz venni egy használt Bmw-t, mert valaki megvette méregdrágán 10 évvel ezelőtt.
Nincs ilyen hogy baromság. Totál káros ez a gondolkodásmód ami néhány embernek van... Az a baromság, hogy embereket ítéltek el és degradáltok azért, amit vesz vagy éppen nem vesz. Én nem tartom baromságnak a 25 milliós Bmw-t sem, meg a 6 milliós Suzukit sem. Mindenki azt vesz amit akar, és ha valaki ez miatt a másikra mutogat (és totál mindegy hogy a gazdagabb a szegényre vagy a szegény a gazdagra), na az egy baromság és óvodás szint. Meg hogy ki lakik panelban meg ki nem... Ki nem szarja le?? Mindenki abban lakik, amiben akar vagy éppen tud. Nem lesz több egy családi házban élő egy panelban élőtől, vagy éppen fordítva. Óvodás szint.
Jó, kérdező, de minek írod le ezt itt nekünk is százszor, bizonygatva, hogy az a jó, amit te csinálsz?
Ugyanazt tolod, mint a sógornőd, csak a másik oldalról. Minket nem kell úgy győzködni, ahogy ő győzköd téged.
Megjegyzem, a kérdésnek sem látom értelmét, megmondtad neki, mit gondolsz, most legalább békén hagy majd, mit akarsz még?
Nem mindegy, mi mit gondolunk?
Nem, mert neki a taps kell, hogy jól megmondta a magáét, fércsejcske is beállt az oldalára, de ügyesek, persze, hogy neki van igaza, tényleg nyomorult dolog kétszobás lakásban lakni és drága gyerekruhát venni. Simogassuk a buksiját amiért akkora lájfhekkben tolja az életet hogy pepcoban vesz ruhát, meg lesz neki kisautó.
Miért nem értitek meg hogy dicsérni kell őt?????
"Most már férjem is írt neki, hogy ha nem drága babaaruhákkal qkarna villogni, akkor talán kitartana pénzük a következő fizetésig, ..."
Gratulálok!
Most már a férjedet is sikerült összeveszíteni a testvérével!
Eddig a te oldaladon álltam, de tényleg egy kígyó vagy, aki nekiállt bomlasztani a családot!
Gondolom most az anyós következik, aztán az após, utána a barátai, aztán birtokolhatod, dirigálhatod kedvedre a kapcsolatok nélküli pipogya s.ggfejet, aki "babaruhaügyekben" áll neki ellenségeskedni az uszításod miatt!
Ja, biztos abból jön össze az új autó, hogy a ruhán spórolsz.
Neked új autó, a gyereknek mindenfelé tekeredő pepkós ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!