Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőm szórja a pénzt, de...

Sógornőm szórja a pénzt, de én vagyok fura?

Figyelt kérdés

Sógornőm folyton felhánytorgatja, hogy ők sokkal jobb cuccokat vesznek a babának( kb egyidősek a gyerekek 5 és 7 hónaposak). Pl hogy ő biztos nem venne semmit pepcoban meg nemvenne sajátmárkás pelust...stb. Én simán ezeket veszem, és ruhából is olcsót mert úgyis kinövi azonnal.

Most eléggé megsértődött, mert megint leszólta a pepcos meg turis ruhákat, mire elegem lett és visszaszóltam, hogy nekünk viszont van saját autó, kertes ház, ők meg a hűdemarkás babaruhával mire mennek a bkv-n, a kis 2szobas lakásban...most meg nem akar beszélni velünk. Kinek van igaza?

Ja, hozzáteszem, mindig elszórja a pénzt húlyeségekre, de mi vagyunk a csórók, mert babylove pelust veszek, hát legalább az én gyerekemnek van külön szobája.

2023. jan. 31. 14:59
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:
Pelenka esetében 8000 ft helyett kb 5000 ft a saját márkás, havi szinten így rengeteget tudunk spórolni sok kicsi sokra megy.
2023. jan. 31. 19:35
 42/60 anonim ***** válasza:
78%
Mindketten röhejesek vagytok. Ha több eszed lenne mint neki akkor nem gerjesztenéd tovább ezt a nevetséges fszméregetést a totál jelentéktelen dolgokon.
2023. jan. 31. 19:47
 43/60 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy szerintem nem is a ruhák miatt bsztat a sógornőd hanem mert egy irritáló pcsa vagy.
2023. jan. 31. 19:53
 44/60 anonim ***** válasza:
79%
Előbb vennék normális ruhát és pelenkát a gyereknek, mint magamnak új autót, de hagyjuk inkább
2023. jan. 31. 20:10
 45/60 A kérdező kommentje:
A rossmannos pelusok nagyon jó minőségűek, az olcsó vagy használt babaruhák pedig tudják ugyanazt amit a méregdraga brendonos rucik. A kocsit pedig azért vesszük hogy tudjunk járni babaúszásra, meg babatornára kocsival.
2023. jan. 31. 20:15
 46/60 anonim ***** válasza:
82%
A használt autó is tudja ugyanazt, amit az új, és kicsit nagyobb a különbség is, de amúgy persze, felnőtt módjára döntöttetek...
2023. jan. 31. 20:18
 47/60 A kérdező kommentje:
Én sehol sem írtam hogy vadiúj szalonautot veszunk. Használtat veszunk, de nekem az tökéletesen megfelel, nem is kellene új.
2023. jan. 31. 20:21
 48/60 A kérdező kommentje:
Egyébként egy 10 éves kis Cliot veszünk nem kell semmi nagyra gondolni. A célnak teljesen megfelelő
2023. jan. 31. 20:28
 49/60 anonim ***** válasza:
82%
5000 ft-ból megvan a pelus? Na mesélj még! Az 2 csomag dm pelus ára, ami kb 80-100 pelenkát jelent. Ennyi lehetetlen, hogy elég legyen egy hónapban...
2023. jan. 31. 20:59
 50/60 A kérdező kommentje:

Mindenbe bele kell kotni latom....sehol nem írtam hogy ez havi adag, csak azt, hogy ennyivel olcsóbb

Ertelemszerűen minél tobb a pelus, annál tobb penz a kulonbseg is. De mindegy, kossetek bele az élő faba is. Azt sem írtam, hogy totál új autot veszunk. Azt sem, hogy ez a pelus havi adag. És igen, ha veszek 1 db ruhat 1800 ftert, az nem azt jelenti, hogy havi 1 ruha. Ha csak 3 db szettet nézek havonta, az akkor is marha nagy különbség, hogy pepco/Auchan/lidl vagy brendonos ruha, ahol multkor egy szettet vett sógornőm 12ezerért, és átlag 4-5 szettet szokott venni.

Oké vegyen, csak akkor nekem ne dörgölje folyamat az orrom alá, amikor szinte mindig ki kell a ferjem szuleinek segíteni oket hónap végén, mert már nem tudnak pl tápszert venni vagy kaját. Mert neki sem tartanak fegyvert a fejéhez, hogy két kezzel szórja a pénzt, mi is mindent megveszunk a gyereknek, de attol még hogy nem liberoba kakil, meg nem brendonos cuccokat bukik le, még nem vagyunk rossz szülők, ahogyan ő próbálja beállítani az osszes beszólogatása során

2023. jan. 31. 21:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!