Sógornőm szórja a pénzt, de én vagyok fura?
Sógornőm folyton felhánytorgatja, hogy ők sokkal jobb cuccokat vesznek a babának( kb egyidősek a gyerekek 5 és 7 hónaposak). Pl hogy ő biztos nem venne semmit pepcoban meg nemvenne sajátmárkás pelust...stb. Én simán ezeket veszem, és ruhából is olcsót mert úgyis kinövi azonnal.
Most eléggé megsértődött, mert megint leszólta a pepcos meg turis ruhákat, mire elegem lett és visszaszóltam, hogy nekünk viszont van saját autó, kertes ház, ők meg a hűdemarkás babaruhával mire mennek a bkv-n, a kis 2szobas lakásban...most meg nem akar beszélni velünk. Kinek van igaza?
Ja, hozzáteszem, mindig elszórja a pénzt húlyeségekre, de mi vagyunk a csórók, mert babylove pelust veszek, hát legalább az én gyerekemnek van külön szobája.
Mindenbe bele kell kotni latom....sehol nem írtam hogy ez havi adag, csak azt, hogy ennyivel olcsóbb
Ertelemszerűen minél tobb a pelus, annál tobb penz a kulonbseg is. De mindegy, kossetek bele az élő faba is. Azt sem írtam, hogy totál új autot veszunk. Azt sem, hogy ez a pelus havi adag. És igen, ha veszek 1 db ruhat 1800 ftert, az nem azt jelenti, hogy havi 1 ruha. Ha csak 3 db szettet nézek havonta, az akkor is marha nagy különbség, hogy pepco/Auchan/lidl vagy brendonos ruha, ahol multkor egy szettet vett sógornőm 12ezerért, és átlag 4-5 szettet szokott venni.
Oké vegyen, csak akkor nekem ne dörgölje folyamat az orrom alá, amikor szinte mindig ki kell a ferjem szuleinek segíteni oket hónap végén, mert már nem tudnak pl tápszert venni vagy kaját. Mert neki sem tartanak fegyvert a fejéhez, hogy két kezzel szórja a pénzt, mi is mindent megveszunk a gyereknek, de attol még hogy nem liberoba kakil, meg nem brendonos cuccokat bukik le, még nem vagyunk rossz szülők, ahogyan ő próbálja beállítani az osszes beszólogatása során
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!