Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőm szórja a pénzt, de...

Sógornőm szórja a pénzt, de én vagyok fura?

Figyelt kérdés

Sógornőm folyton felhánytorgatja, hogy ők sokkal jobb cuccokat vesznek a babának( kb egyidősek a gyerekek 5 és 7 hónaposak). Pl hogy ő biztos nem venne semmit pepcoban meg nemvenne sajátmárkás pelust...stb. Én simán ezeket veszem, és ruhából is olcsót mert úgyis kinövi azonnal.

Most eléggé megsértődött, mert megint leszólta a pepcos meg turis ruhákat, mire elegem lett és visszaszóltam, hogy nekünk viszont van saját autó, kertes ház, ők meg a hűdemarkás babaruhával mire mennek a bkv-n, a kis 2szobas lakásban...most meg nem akar beszélni velünk. Kinek van igaza?

Ja, hozzáteszem, mindig elszórja a pénzt húlyeségekre, de mi vagyunk a csórók, mert babylove pelust veszek, hát legalább az én gyerekemnek van külön szobája.

2023. jan. 31. 14:59
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, a 8 általános megvan azért nektek? Úgy értem, fejenként a sőgornoddel. Komolyan kérdem, nem viccből.
2023. jan. 31. 17:25
 22/60 anonim ***** válasza:
76%
Egyértelmű hogy két unatkozó liba vagytok, akik cseszegetésben élik ki magukat. Két bolond, egykutya.,
2023. jan. 31. 17:29
 23/60 anonim ***** válasza:
63%

16

Hát pedig abszolút nem idegesítő. Miért idegesítene? Nem értem.

Ha valaki ideges én azt meghagyom neki, az nem jelenti azt, hogy nekem is idegesnek kell lennem. Ha valakinek degradálni kell a másik munkáját, öltözködését, stílusát, lakását vagy akármilyen dolgát, azt úgy hívják hogy kompenzálás, egy szorongását vetíti ki rád. Miért idegesítene ez engem bármennyire is?

2023. jan. 31. 17:36
 24/60 anonim ***** válasza:
65%
Neked van igazad. Akkor is, ha nem mindenkinek van igénye kertes házra és autóra. Egyszerűen nem kellett volna beszólogatnia, hogy te mibe öltözteted a gyereked.
2023. jan. 31. 17:47
 25/60 anonim ***** válasza:
78%
Már a kétszobás lakás is kicsi?
2023. jan. 31. 17:59
 26/60 anonim ***** válasza:
89%
Mozduljatok ki mindketten többet, mert buggyantak vagyok a gyerek mellé bezárva. Akkor majd nem a milyen pelust hugyozott össze a gyerek lesz életetek értelme, meg nem a cseszegessünk másokat. Annyira pitiánerek vagytok mindketten...
2023. jan. 31. 18:00
 27/60 A kérdező kommentje:
Most már férjem is írt neki, hogy ha nem drága babaaruhákkal qkarna villogni, akkor talán kitartana pénzük a következő fizetésig, mivel anyósomékat pumpolja mindig, ezért férjem elég ideges, hogy a huga ezt csinálja. Szerencsére mi megfogjuk a pénzt, nem eltekozoljuk baromságokra.
2023. jan. 31. 18:08
 28/60 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor jól megmondtátok, csak így tovább! :D idióták.
2023. jan. 31. 18:11
 29/60 anonim ***** válasza:
89%
Szánalmas libák. 😂😂
2023. jan. 31. 18:11
 30/60 anonim ***** válasza:
91%
Tipikus gyerekbe belebuzult, beszűkült korlátolt momzillák. Krvára fontos dolgok ám ezek, jogosan megy rajta a cicaharc.
2023. jan. 31. 18:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!