Sógornőm szórja a pénzt, de én vagyok fura?
Sógornőm folyton felhánytorgatja, hogy ők sokkal jobb cuccokat vesznek a babának( kb egyidősek a gyerekek 5 és 7 hónaposak). Pl hogy ő biztos nem venne semmit pepcoban meg nemvenne sajátmárkás pelust...stb. Én simán ezeket veszem, és ruhából is olcsót mert úgyis kinövi azonnal.
Most eléggé megsértődött, mert megint leszólta a pepcos meg turis ruhákat, mire elegem lett és visszaszóltam, hogy nekünk viszont van saját autó, kertes ház, ők meg a hűdemarkás babaruhával mire mennek a bkv-n, a kis 2szobas lakásban...most meg nem akar beszélni velünk. Kinek van igaza?
Ja, hozzáteszem, mindig elszórja a pénzt húlyeségekre, de mi vagyunk a csórók, mert babylove pelust veszek, hát legalább az én gyerekemnek van külön szobája.
16
Hát pedig abszolút nem idegesítő. Miért idegesítene? Nem értem.
Ha valaki ideges én azt meghagyom neki, az nem jelenti azt, hogy nekem is idegesnek kell lennem. Ha valakinek degradálni kell a másik munkáját, öltözködését, stílusát, lakását vagy akármilyen dolgát, azt úgy hívják hogy kompenzálás, egy szorongását vetíti ki rád. Miért idegesítene ez engem bármennyire is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!