Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőm szórja a pénzt, de...

Sógornőm szórja a pénzt, de én vagyok fura?

Figyelt kérdés

Sógornőm folyton felhánytorgatja, hogy ők sokkal jobb cuccokat vesznek a babának( kb egyidősek a gyerekek 5 és 7 hónaposak). Pl hogy ő biztos nem venne semmit pepcoban meg nemvenne sajátmárkás pelust...stb. Én simán ezeket veszem, és ruhából is olcsót mert úgyis kinövi azonnal.

Most eléggé megsértődött, mert megint leszólta a pepcos meg turis ruhákat, mire elegem lett és visszaszóltam, hogy nekünk viszont van saját autó, kertes ház, ők meg a hűdemarkás babaruhával mire mennek a bkv-n, a kis 2szobas lakásban...most meg nem akar beszélni velünk. Kinek van igaza?

Ja, hozzáteszem, mindig elszórja a pénzt húlyeségekre, de mi vagyunk a csórók, mert babylove pelust veszek, hát legalább az én gyerekemnek van külön szobája.

2023. jan. 31. 14:59
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
A férjem tesója. Egyébként engem pont nem érdekelne, hogy egy kis lyukban élnek, ha nem emlegetné mindig, hogy nekik prémium pelusuk van meg a pepco csóró bolt, sose venne ott semmit. Egyébként veszünk mi is új dolgokat, pl babakocsit újat vettünk, babafészek, kamerák légzésfigyelő is újak. Turis cuccot leginkább magamnak veszek, neki babaruha pepco, Auchan, lidl lupilu cuccok főleg. Nekünk fontosabb volt a kert, jó környék, biztos egzisztencia, nem a márkás rugi, amit amúgy is 2 hetet hordja,agglomerációban lakunk, elotte pesten, de már ott is volt autó, mondjuk külső kerületben laktunk.
2023. jan. 31. 16:07
 12/60 anonim ***** válasza:
95%
Jóvanmá, ezek amúgy ezredleges dolgok, basszus. Bele vagytok bzulva ebbe az anyukás rugi-pepco-pelus témakörbe, egyikőtök sem lát ki belőle hogy ezek amúgy mennyi kvára nem fontos dolgok....
2023. jan. 31. 16:19
 13/60 anonim ***** válasza:
97%

Igaza egyikőtöknek sincs, de a sértésre visszaszólni jogos, ha ezt nem látja be, az az ő baja.

Amúgy meg mindkettőtöknek joga van arra költeni a keresetét, amire akarja, beszólogatni senkinek sem kéne.

2023. jan. 31. 16:23
 14/60 anonim ***** válasza:
93%

Én körülbelül 20 éves koromban voltam ezen a szinten. Már teljesen leszarom ezeket a dolgokat. Számomra felfoghatatlan, hogy emberek elkezdenek vérre menő vitákat gerjeszteni, hogy az iPhone vagy az Android jobb-e, vagy hogy "minek veszel Continental téli gumit amikor itt hó sincs" stb.

Én ezekre már abszolút nem reagálok meg nem is idegesít. Ha valaki valamire ami nekem van azt mondja hogy "ez szar", akkor maximum annyit válaszolok rá, hogy nekem jó, aztán ennyi, ha mondja tovább akkor mondja, majd elfárad a szája. Ha meg valami, engem pláne nem érdekel hogy a másiknak milye van meg milye nincs. Van nekem saját életem is, nem még azzal foglalkozni hogy ki milyen boltba jár meg mit húz a saját vagy a gyereke valagára. Tőlem aztán amit akar.

Teljesen óvodás szint amúgy.

2023. jan. 31. 16:37
 15/60 anonim ***** válasza:
95%
A lukban élés mondjuk olyan, kérdező, tudod, hogy ha valaki pl nem szívesen mond le a város kenyelméről és belvárosban szeretne élni, ahol minden a seggében van, akkor nem nagyon fog családi házat venni, hanem kis lakásban fog lakni. Ettől még a sógornőd egy kretén, csak mondom, hogy nem mindenki akar ám házat meg kertet, hanem van, aki direkt városi lakást valaszt. Az autó is olyan dolog, hogy igazából nem kötelező, lehet úgy dönteni, akár spórolásból, hogy valaki nem tart autót. Tehát önmagában az, hogy neked autód van meg kertes házad, neki meg kis lakása és nincs autója, kb semmit nem jelent, ettől te nem vagy magasabb rendű. Viszont mivel emellett sógornő nyilvánvalóan frusztrált, rosszindulatú és irritáló, megértem, hogy te ezzel akarsz visszavágni. Engem is idegesítene.
2023. jan. 31. 17:05
 16/60 anonim ***** válasza:
91%

Na jó, azért ne mondjátok már, hogy nem idegesítő, amikor valaki folyamatosan tolja nektek a hülyeségeket, ti csak ültök és hallgattok beletörődően.

Az én sógornőm is hasonló, a gyerekek kb. egykorúak, csak az övé picit hamarabb született, h@t minden egyes alkalommal azt hallgattuk, hogy mit vegyünk, mit ne vegyünk, miért nem jó, amit mi veszünk, de rossz lesz az a gyereknek, már Facebookon küldözhette a cikkeket meg dolgokat. Egyszerűen k*rvára unalmas volt minden alkalommal ezt hallgatni, nyilván jeleztük szépen, hogy majd mi tudjuk, csak tolta, hát egyszer közöltem, hogy majd szólunk, ha kíváncsiak leszünk a véleményére, de nem ő lesz az első, akit megkérdezünk. A férjem is teljesen kiakadt, hogy hagyja már abba, erre ő is vérig sértődött.

De legalább azóta nem mondja, néha csak a férjem neki, de már neki sem, mert nem nyitja meg az üzeneteit, nem veszi fel neki a telefont.

Az a baj, hogy ezekkel csak így lehet beszélni, nem értik meg, hogy nem kíváncsi senki a véleményükre.

2023. jan. 31. 17:05
 17/60 anonim ***** válasza:
73%
16 jó, de egy felnőtt, gyerekes nő legyen már képes túllendülni ezen... nagyon gáz hogy gyakorin vergődik emiatt.
2023. jan. 31. 17:11
 18/60 anonim ***** válasza:
72%
Mind a ketten egysejtű kategória vagytok sajnos.
2023. jan. 31. 17:11
 19/60 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem akar mindenki kertes házat de azért 40 nm-en élni nem vmi jó dolog, főleg hogy tervezik is már a tesót is, de esély sincs arra, hogy lecseréljék pl egy 2esfel, 3 szobásra a mostani lakást, mert kb semmi megtakarításuk sincs, sokszor férjem szulei kuldenek nekik pénzt hónap végén. De ugye a pepcos ruhácska derogál...pff sógornőm arra is megjegyzéseket tesz, hogy nem járok körmöshöz meg kozmetikushoz, ezeket megoldom magamnak, amúgy nem vagyok igénytelen, csak azért mert nem járok hetente manikűrre
2023. jan. 31. 17:21
 20/60 anonim ***** válasza:
74%

Azt mondja pfff 😂

Cica, valakinek a te proli gyerekruhád a pfff, neked meg a 2 szobas lakás. Ugyanolyan hót buta seggek vagytok mindketten.

2023. jan. 31. 17:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!