Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Érthető igény, hogy hívjak...

Érthető igény, hogy hívjak meg más rokont anyám kedvéért?

Figyelt kérdés

Ha családi összejövetel van nálunk (kizárásos alapon gyerekek szülinapja, évente kétszer), anyukám nem sok kedvvel jön. Azt szeretné, ha nem egyedül lenne az én rokonságomból, én viszont nem szeretnék meghívni mást. A párom családja népesebbnek tűnik, mert nekem se apám, se testvérem, neki pedig van. Még a keresztszülők szoktak itt lenni, egy pár a párom részéről, a másik pedig a barát házaspár (velük sokkal szorosabb a viszony, mint más rokonaimmal, de neki nem számít, mert nem családtagok, legalábbis neki nem, és arra is ideges lesz, ha megjegyzem, hogy nekünk meg igen). A hely is véges, szóval ez így pont kitölti. Ne égbekiáltó banzájt képzeljetek el, hanem kb. két órás programot. Tortázás, játszás és ennyi.

Az utolsó alkalom nemrég katasztrófa volt. Undok volt, főleg velem, beszólogatott, rosszul is éreztem magam. Előtte egy hónappal már célozgat, hogy lehet, el se jön, mert neki ehhez nincs kedve. Másról se beszél ilyenkor.

De őszintén szólva nekem meg ehhez nincs kedvem. Úgy érzem, részemről is jogos igény, hogy döntse el, akar jönni vagy nem, és legyen úgy.

2023. jan. 13. 17:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hogy ne erőltessen már senki semmit a masikra.. nekem kötelező lenne állni mint fsz a lakodalomban, egy halom idegen között? Nem hiszem. Szervezzetek külön dolgokat, nem haltok bele. Ha meg a pali családját jobban szereted, akkor nem tudom mi a kérdésed
2023. márc. 26. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!