Hogy reagálnátok ha kiderülne egy rokonotokról, hogy meleg?
Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 13:08
31/34 anonim válasza:
Szia! Nem foglalkoznèk vele, teljesen magánûgy. Attól mèg lehet rendes ember!
32/34 anonim válasza:
Szia! Nem foglalkoznák vele, teljesen magánûgy. Attól mèg lehet rendes rokon.
33/34 anonim válasza:
Mind 70 év felett van, már olyan mindegy lenne! Inkább rólam derülne ki végre, hogy hetero vagyok. Én tudom magamról, de párt nem találok, mert becsületes vagyok és munkából élek, azt csinálom, amiből kitűnőre végeztem suliban, betartom a közlekedési szabályokat, nem veszélyeztetek másokat, nem élek mások kárára, nem kötekedem idegenekkel stb. Ez csak egy b-zi lehet! Magyarországról el kéne mennem, mert itt a nők nem taranak férfinak. Legalább börtönviselt lennék, vagy lenne tetkóm, akkor felnéznének rám. Nem volt szükségem még bűnelkövetésre, ahhoz túl jól keresek, nem akarom tönkretenni magam senki miatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!