Hogy reagálnátok ha kiderülne egy rokonotokról, hogy meleg?
Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 13:08
11/34 anonim válasza:
#9 A hátuk közepére sem kívánnának! :D
12/34 anonim válasza:
Attól függ, hogy derül ki.
Ha ö mondja el, megköszönöm a bizalmát és biztosítom, hogy ez semmiben nem befolyásolja a kapcsolatunkat. Ha olyan a helyzet, biztosítom a támogatásomról.
Más esetben hallgatok és semmiben nem változik a kapcsolatunk.
13/34 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekelne a dolog.
14/34 anonim válasza:
Sehogy. Attól még ugyanaz az ember, mint akit eddig ismertem. A szexuális élete nem tartozik rám.
15/34 anonim válasza:
Semmi közöm hozzá, ahogy neki se ahhoz, hogy nekem mi a véleményem a búzákról. Szóval off.
16/34 anonim válasza:
Én nem szeretnék senkit sem megbántani, de én úgy tapaszraltam, hogy az intelligens emberek diszkréten és elfogadóan állnak a témához.
17/34 anonim válasza:
Nem igazán érdekelne addig, amíg nem ez lenne a fétise, meg a perverziója, hogy a világgá kürtöli, és érzékenyíteni próbálja még a kokacokat is a fűben vele. Vagyis, tartsa meg magának.
18/34 anonim válasza:
Nálunk van ilyen, lány unokatestvérem leszbi, 42 volt, amikor felvállalta (addig csak annyit tudott a család, hogy nem pasizik, szülőkkel lakik még). Aztán vett lakást, összeköltözött a párjával, elmondta szüleinek, hogy ez van, így tudta meg a rokonság. Én semmit nem szólok, legyen boldog, nekem attól még ugyanaz a segítőkész, intelligens, higgadt, kedves nő.
19/34 anonim válasza:
Kb semmit, nem nagyon érdekel a rokonság szexuális élete.
20/34 anonim válasza:
Én vagyok a családban az egyik meleg. Meg a velem egykorú fiú unokatesóm is. Én kb. 90%-ban nyíltan (csak a legtávolabbi rokonok nem tudják, akikkel jó ha 5-10 évente találkozunk), unokatesóm meg egyáltalán nem nyíltan. Úgyhogy nekem teljesen természetes lenne, ha esetleg még valakiről kiderülne. Nyilván nem ütne meg a dolog. De nincs más meleg a rokonságban rajtunk kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!