A családokban kit fogadnak el jobban/hamarabb? Ha a lány vagy a fiú meleg?
Lányok:
+: A nők közötti érzelemkifejezést jobban tolerálják a kultúránkban, mint férfiak között.
-: Általában a lányoktól várják el a családalapítást hamarabb és az unokákat is elsősorban tőlük várják.
Fiúk:
+ A fiúk többsége 18 éves koruk után általában szabadon vannak engedve, míg sokan úgy gondolják, hogy a lányok felett rendelkezhetnek 18 év után is, amíg férjhez nem mennek.
- A fiúk nőies viselkedését (és a tévhitet hogy minden meleg nőies) kevésbé tolerálják, mint a férfias nőket.
Eleve korlátolt dolog valakit az alapján ítélni, hogy a szervezete melyik nemű másik ember testének látványától, érintésétől jön gerjedt libidóba.
Ugyanis a homoSZEXUÁLIS ember az csak a szexuális kielégülésben tér el a heteroSZEXUÁLIS embertől.
Ahogy a paprikáskrumpliutáló vagy a görögdinnyefób embereket sem vetjük meg a különcségük miatt, így én úgy gondolom, hogy a szexualitás egy olyan intim magánügy, aminek a kiteregetése szerintem etikátlan és vájkálásos.
Márpedig aki a másik embert megveti a homoszexualitása, leszbikussága miatt az nem tesz egyebet, mint a másik ember szexualitásával foglalkozik.
Amúgy sztem 50-50. Ahol helyén tudják kezelni a dolgot, ott mindegy hogy fiú vagy lány, ahol beszűkültek, ott is.
Végre valahára fel kéne fogni, hogy a homoszexualitás 2 dologból tevődik össze:
Nemi vonzalomból -> erről nagy részük nem tehet.
Cselekvésekből, amik a preferenciából adódnak -> ezen a téren vissza kéne fogniuk magukat.
Nem véletlen, hogy az ókori zsidók tiltották a homokosságot, erról az ótestamentum is beszámol.
Ellenben a rómaiak ilyen téren nagyon liberálisak voltak.
Nah, lehet gondolkodni melyik rendszer maradt fent, és melyik nem. Ha másért nem legalább ezért ne legyenek erkölcstelenek az emberek.
7: Én most nem elsősorban a népre gondoltam, hanem annak ideológiájára. Azért van különbség aközött, hogy maga az ideológia végig vezetett egy embercsoportot a nehéz időkben is, és aközött, hogy létezik egy olyan nevű nép.
Mellesleg az ókori görög kultúrát a mai liberálisok közül sokan etalonként kezelik. De ez csak azt jelenti, hogy most bőség van, és ezért azt hiszik az emberek mindent megengedhetnek maguknak, mint annak idején a görögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!