Hogyan tudjam meg hogy meleg vagyok?
A mai társadalmunkban nehéz a melegek helyzete.
Ha nem érzel magadban mindent elsöprő vágyat ez irányba akkor kár foglalkozni vele.
Valami enyhe hajlam miatt nem éri meg lényegesen megnehezítened az életedet...
Első válaszadó, ajánlom figyelmedbe:
Kérdező! Hány éves vagy? Én azt tudom tanácsolni, mint több meleg srác legjobb barátja, a legegyszerűbb módja annak, hogy választ kapj a kérdésedre, ha adsz egy esélyt a srácoknak. Nem úgy értve, hogy durr a közepébe, de ismerkedni, ilyesmi. :)
Ez általában hosszas folyamat a felismerésig. Az önmagad megismeréséig. Bár egyénenként változó. Az én legjobb barátom előbb csak annyit vallott be magának, hogy bi. Elkezdett fiúkkal is ismerkedni. Most már nem beszél a lányokról... :)
Általában az az első lépcsőfok, hogy elismeri, érdeklik a férfiak is, aztán kialakul. Lehet, hogy biszexuális vagy, lehet, hogy tényleg meleg.
No, megint itt vannak a piroskéz nyomogatók.
Ha ez kérdés, akkor aligha vagy az. Nem kell kipróbálni. Rá fogsz jönni magadtól is. Tesztelheted is a dolgot. Fogj egy fiús képet, s tegyél egy próbát. Cseréld ki egy csajosra, s azzal is.
Nem tudom, fiúknál hogyan van, s más lányoknál. Nekem kezdetektől természetes volt a lánypajtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!