Hogy reagálnátok ha kiderülne egy rokonotokról, hogy meleg?
Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 13:08
21/34 anonim válasza:
Húgomról mindig is tudtam. A család pedig sejtette. Amikor előbújt jól fogadták. A párját is szeretjük. A lényeg, hogy boldogok.
22/34 anonim válasza:
Volt ilyen, az egész család annyit mondott, hogy ha magasabb szintre lépne a kapcsolatuk(be szeretné mutatni), szeretettel várjuk egy ebédre. Azóta is együtt vannak, ennek már lassan 10 éve.
23/34 anonim válasza:
Ha a gyerekem lenne az, baromira nem örülnék, de nyilván elfogadnám.
Minden más, távolabbi rokon esetén igazából annyira nem érdekelne.
24/34 anonim válasza:
Kiderült. Semmi extra nem volt. Nincs jelentősége.
26/34 anonim válasza:
Nem nagyon érdekelne, meg úgy overall, hogy ha hetero, ha nem hetero, a szexuális élet totál magánügy.
28/34 anonim válasza:
Pár hete derült ki egyik rokonomról. Nem érdekel, nekem full mindegy.
29/34 anonim válasza:
Sógorom az, akkortájt derült ki amikor a családba kerültem, hogy a lakótárs egy kicsit több. Már akkor sem értettem hogy mi a fene baja volt egyeseknek (elsősorban anyósomnak), de azóta a család minden tagja megbékélt velük, anyósom meg teljesen támogató lett. Én nagyon szeretem őket, nem szóltam semmit, teljesen természetesnek vettem.
Hozzáteszem, nekem bemutatkozáskor már egyértelműen leesett, hogy meleg, számomra az volt furcsa hogy a családjának nem tűnt fel addig.
30/34 nizijozsef válasza:
Meleg vagyok. Testvérem aki már sajnos nem él, alapból elfogadta a helyzetet. Mondta, hogy attól hogy meleg vagy, még az öcsém vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!